Εικόνα από Οικονομική της Εργασίας  Εργατικός μισθός απασχόλησης και ανεργία, εργατικά σωματεία, μετανάστευση, διανομή εισοδήματος

Οικονομική της Εργασίας Εργατικός μισθός απασχόλησης και ανεργία, εργατικά σωματεία, μετανάστευση, διανομή εισοδήματος

Συγγραφέας: Λιανός Θεόδωρος
ISBN: 9789603591283
Η παρούσα τρίτη έκδοση του εγχειριδίου αυτού διατηρεί τα ίδια χαρακτηριστικά όπως και οι προηγούμενες. Είναι γραμμένο με απλό αλλά ακριβή και σαφή τρόπο για αναγνώστες πανεπιστημιακού επιπέδου, που έχουν ήδη κάποια γνώση της οικονομικής θεωρίας καθώς και για φοιτητές των μαθημάτων της Οικονομικής της Εργασίας των Ελληνικών πανεπιστημίων. Στην παρούσα έκδοση έχουν προστεθεί αρκετά νέα τμήματα για τα οικονομικά της εκπαίδευσης, της μετανάστευσης καθώς και της απασχόλησης και της ανεργίας στην Ελλάδα κατά τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης που κατατρέχει τη χώρα.
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Η παρούσα τρίτη έκδοση του εγχειριδίου αυτού διατηρεί τα ίδια χαρακτηριστικά όπως και οι προηγούμενες. Είναι γραμμένο με απλό αλλά ακριβή και σαφή τρόπο για αναγνώστες πανεπιστημιακού επιπέδου, που έχουν ήδη κάποια γνώση της οικονομικής θεωρίας καθώς και για φοιτητές των μαθημάτων της Οικονομικής της Εργασίας των Ελληνικών πανεπιστημίων.

Στην παρούσα έκδοση έχουν προστεθεί αρκετά νέα τμήματα για τα οικονομικά της εκπαίδευσης, της μετανάστευσης καθώς και της απασχόλησης και της ανεργίας στην Ελλάδα κατά τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης που κατατρέχει τη χώρα.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789603591283
Εκδότης Μπένου
Έτος έκδοσης 2017
Εξώφυλλο Μαλακό
Σελίδες 288