Εικόνα από Adobe After Effects CC Βήμα προς Βήμα Έκδοση 2019

Adobe After Effects CC Βήμα προς Βήμα Έκδοση 2019

ISBN: 9789605127114
Η ταχύτερη, ευκολότερη και πιο ολοκληρωμένη μέθοδος για να μάθετε το Adobe After Effects CC
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Το Βήμα Προς Βήμα, η πετυχημένη σειρά πρακτικών εκπαιδευτικών οδηγών λογισμικού, προσφέρει κάτι που δεν προσφέρουν άλλα βιβλία ή εκπαιδευτικά προγράμματα—μια επίσημη εκπαιδευτική σειρά από την Adobe, η οποία αναπτύσσεται με την υποστήριξη ειδικών προϊόντων της Adobe.

Το Adobe After Effects CC Βήμα Προς Βήμα (έκδοση 2019) περιέχει 15 μαθήματα τα οποία καλύπτουν τα βασικά σημεία και πολλά ακόμα, παρέχοντας αμέτρητες συμβουλές και τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο παραγωγικοί με το πρόγραμμα. Μάθετε πώς να δημιουργείτε, μεταχειρίζεστε και βελτιστοποιείτε κινούμενα γραφικά για ταινίες, βίντεο, DVD, το web και φορητές συσκευές. Μπορείτε να μελετήσετε το βιβλίο από την αρχή ως το τέλος ή να επιλέξετε μόνο τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν.

Με την αγορά του βιβλίου αποκτάτε επίσης ένα DVD-ROM που σας παρέχει πρόσβαση στα αρχεία των μαθημάτων, τα οποία θα χρειαστείτε για να παρακολουθήσετε και υλοποιήσετε τα έργα του βιβλίου.
Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο θα χρειαστείτε επίσης το λογισμικό Adobe After Effects CC (έκδοση 2019), για Windows ή macOS. (Το λογισμικό δεν παρέχεται μαζί με το βιβλίο.)
Σημείωση: Το Βήμα Προς Βήμα δεν υποκαθιστά την τεκμηρίωση, την υποστήριξη, τις ενημερώσεις ή οποιοδήποτε άλλο όφελος που αποκομίζει ένα καταχωρημένος κάτοχος του λογισμικού Adobe After Effects CC.

Μάθετε πώς να δημιουργείτε, μεταχειρίζεστε και βελτιστοποιείτε κινούμενα γραφικά για ταινίες, βίντεο, DVD, το web και φορητές συσκευές. Αποκτήστε πρακτική εμπειρία στην κίνηση κειμένου και εικόνων, την προσαρμογή μεγάλης ποικιλίας εφέ, την παρακολούθηση και τον συγχρονισμό περιεχομένου, την περιστροφοσκόπηση, τη χρωματική διόρθωση και τη δημιουργία περιεχομένου 3D. Δημιουργείτε πρότυπα κινούμενων γραφικών που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Adobe Premiere Pro CC. Χρησιμοποιήστε τα αποτελεσματικά εργαλεία Puppet για να παραμορφώσετε και να κινήσετε αντικείμενα και βίντεο.

“Η σειρά Βήμα Προς Βήμα είναι μακράν το καλύτερο εκπαιδευτικό υλικό που κυκλοφορεί στην αγορά. Περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να χρησιμοποιείτε το λογισμικό σαν ειδικοί: σαφείς επεξηγήσεις σε κάθε μάθημα, αναλυτικές οδηγίες και τα αρχεία των έργων για τους σπουδαστές.”
Barbara Binder,
Πιστοποιημένη εκπαιδευτής της Adobe, Rocky Mountain Training

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789605127114
Εκδότης Γκιούρδας
Έτος έκδοσης 2019
Σελίδες 416