Εικόνα από Adobe Photoshop CC Βήμα προς Βήμα Έκδοση 2017

Adobe Photoshop CC Βήμα προς Βήμα Έκδοση 2017

Συγγραφέας: Andrew Faulkner. Conrad Chavez.
ISBN: 9789605127077
Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ADOBE SYSTEMS Ο Ταχύτερος, Ευκολότερος και Πληρέστερος Τρόπος για να Μάθετε το Adobe Photoshop CC
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Μάθετε πώς να διορθώνετε, να βελτιώνετε και να παραμορφώνετε ψηφιακές φωτογραφίες, πώς να δημιουργείτε συνθέσεις εικόνων και πώς να προετοιμάζετε εικόνες για εκτύπωση και για το Web. Αυτοματοποιείτε εργασίες με ενέργειες. Συνθέστε και επεξεργαστείτε βίντεο, περιλαμβανομένων εναλλαγών και εφέ κίνησης. Χρησιμοποιήστε εργαλεία με γνώση του περιεχομένου για να επιδιορθώνετε εικόνες. Προετοιμάζετε και εκτυπώνετε τρισδιάστατα αντικείμενα. Συντονίζετε σχεδιάσεις με πολλαπλούς πίνακες γραφικών και κάνετε προεπισκόπησή τους σε κινητές συσκευές. Μοιράζετε πόρους με συνεργάτες και ενημερώνετέ τους εύκολα. Προσθέτετε προηγμένα τυπογραφικά εφέ και glyphs.

Το Adobe Photoshop CC έκδοση 2017 Βήμα προς Βήμα ανήκει στην best seller σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων που έχει αναπτύξει η Adobe Systems για τα προϊόντα λογισμικού της, με στόχο να βοηθήσει τους χρήστες στην γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση των εφαρμογών της. Το βιβλίο αυτό σας παρέχει κάτι το οποίο δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο εγχειρίδιο ή εκπαιδευτικό βοήθημα – το επίσημο υλικό που χρησιμοποιείται στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Adobe Systems Incorporated, δημιουργημένο με την υποστήριξη ειδικών στα προϊόντα λογισμικού της Adobe.

Το Adobe Photoshop CC έκδοση 2017 Βήμα προς Βήμα περιλαμβάνει 15 μαθήματα. Η ύλη του καλύπτει τις βασικές και τις προηγμένες λειτουργίες του Photoshop και παρέχει αναρίθμητες συμβουλές και τεχνικές για να σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο παραγωγικοί κατά την εργασία σας με το πρόγραμμα. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα μαθήματα από την αρχή μέχρι το τέλος ή να επιλέξετε μόνο εκείνα τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν.

Μαζί με το βιβλίο παίρνετε και ένα DVD με όλα τα αρχεία των μαθημάτων του βιβλίου.

Τι χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο: Το λογισμικό Adobe Photoshop CC (έκδοση 2017), για Windows ή για Mac OS. (Το λογισμικό δεν περιλαμβάνεται.)

Σημείωση: Το Βήμα προς Βήμα δεν αντικαθιστά την τεκμηρίωση, την υποστήριξη, τις ενημερώσεις ή οποιαδήποτε άλλα οφέλη προκύπτουν από την εγγραφή σας στον κατάλογο των κατόχων του λογισμικού της Adobe.

 

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789605127077
Εκδότης Γκιούρδας
Έτος έκδοσης 2017
Σελίδες 400