Εικόνα από Adobe Premiere Pro CC Βήμα προς Βήμα Έκδοση 2019

Adobe Premiere Pro CC Βήμα προς Βήμα Έκδοση 2019

ISBN: 9789605127121
Το Adobe Premiere Pro CC Βήμα προς Βήμα (έκδοση 2019), ανήκει στην σειρά best seller των εκπαιδευτικών βιβλίων που προσφέρει κάτι που δεν προσφέρει κανένα άλλο βιβλίο ή εκπαιδευτικό βοήθημα – μία επίσημη σειρά κατάρτισης από την Adobe, που έχει αναπτυχθεί με την υποστήριξη των ειδικών σε προϊόντα λογισμικού της Adobe
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Το βιβλίο περιέχει 16 μαθήματα, τα οποία καλύπτουν βασικά και προχωρημένα θέματα, παρέχοντας αμέτρητες συμβουλές και τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο παραγωγικοί χρήστες του προγράμματος. Μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο από την αρχή έως το τέλος ή να επικεντρωθείτε μόνο στα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν

Τι χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε αυτό το βιβλίο

Το λογισμικό Adobe Premiere Pro CC (έκδοση 2019), για το macOS ή τα Windows. (Το λογισμικό δεν παρέχεται με το βιβλίο.)

Σημείωση: Το βιβλίο αυτό δεν αντικαθιστά την τεκμηρίωση, την υποστήριξη, τις ενημερώσεις, ή οποιαδήποτε άλλα οφέλη απολαμβάνει ένας νόμιμος κάτοχος του λογισμικού Adobe Premiere Pro CC. Περιλαμβάνει DVD-ROM με τα αρχεία των μαθημάτων.

Μάθετε να δουλεύετε με βίντεο στο Adobe Premiere Pro CC (έκδοση 2019) και εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε περισσότερο τις ροές εργασίας παραγωγής. Οργανώστε τα πολυμέσα σας, συνδυάστε στοιχεία σε μία συνεχή αλληλουχία, προσθέσετε μουσική και ήχο στο παρασκήνιο, εφαρμόστε εφέ μετάβασης, δημιουργήστε τίτλους, προσθέστε εφέ σε βίντεο και ήχο και δώστε κινηματογραφική εμφάνιση. Προχωρήστε το έργο σας στο επόμενο επίπεδο βελτιώνοντας και μιξάροντας τον ήχο, δημιουργώντας συνθέσεις με το υλικό, ρυθμίζοντας τα χρώματα, χρησιμοποιώντας προχωρημένες τεχνικές επεξεργασίας, διαχείρισης έργων, εξαγωγής, κ.λπ.

"Η σειρά Βήμα προς Βήμα είναι το καλύτερο υλικό κατάρτισης της αγοράς. Οτιδήποτε χρειάζεστε για να μάθετε το λογισμικό συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο: σαφείς εξηγήσεις σε κάθε μάθημα, βήμα προς βήμα οδηγίες και τα αρχεία των έργων κάθε μαθήματος".

Barbara Binder

Πιστοποιημένη Εισηγήτρια της Adobe

Rocky Mountain Training

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789605127121
Εκδότης Γκιούρδας
Έτος έκδοσης 2019
Σελίδες 480