Εικόνα από Αλφαβητάριο υπηρεσιών

Αλφαβητάριο υπηρεσιών

Συγγραφέας: Κόλλιας Οδυσσέας
ISBN: 9789603519171
H παροχή υπηρεσιών είναι πολύ σημαντικό κριτήριο ικανοποίησης του πελάτη, κάλυψης των αναγκών του, διατήρησης πιστών πελατών, βιωσιμότητας του γραφείου ή της επιχείρησής μας.
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Στην καθημερινή ζωή συχνά δεν συνειδητοποιούμε ότι η παροχή υπηρεσιών "κρύβεται" μέσα σε κάθε επαγγελματική επαφή μας, είτε λειτουργούμε ως πελάτες είτε ως καταναλωτές, είτε προσφέρουμε προϊόντα στην αγορά, είτε παρέχουμε ευθέως υπηρεσίες. Κι όμως η παροχή υπηρεσιών είναι πολύ σημαντικό κριτήριο ικανοποίησης του πελάτη, κάλυψης των αναγκών του, διατήρησης πιστών πελατών, βιωσιμότητας του γραφείου ή της επιχείρησής μας.

Με τις σημερινές συνθήκες, ίσως να είναι ακόμη πιο σημαντικό. Όταν όλα αλλάζουν και όλα αμφισβητούνται, όταν χρειάζεται να διαφοροποιήσουμε το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρουμε για να γίνουμε ανταγωνιστικοί, όταν χρειάζεται να γίνουμε πιο επινοητικοί για να παραμείνουμε στην αγορά, όταν χρειάζεται να επαναξιολογήσουμε τη θέση μας στην αγορά, τότε η ποιότητα της υπηρεσίας που παρέχουμε είναι το μοναδικό αναμφισβήτητο κριτήριο της επαγγελματικής μας επιβίωσης και επιτυχίας.

- Πότε όμως προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες;
- Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί τις υπηρεσίες μας από τον ανταγωνισμό;
- Πώς θα αναγνωρίσουμε τις ανάγκες του πελάτη για να του προσφέρουμε αυτό ακριβώς που ζητά;
- Πώς πρέπει να φερόμαστε, να μιλάμε, να ντυνόμαστε, να διακοσμούμε τον επαγγελματικό μας χώρο, να υποδεχόμαστε τον πελάτη μας για να παραμείνει πιστός στη δική μας επιχείρηση;

Οι απαντήσεις σ' αυτά και σε δεκάδες άλλα ερωτήματα βρίσκονται στις σελίδες του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας. Απαντήσεις που θα αλλάξουν την οπτική που δουλεύετε, θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας και θα κάνουν τους πελάτες σας πιστούς και αφοσιωμένους στη δική σας επιχείρηση.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789603519171
Εκδότης Σταμούλης
Έτος έκδοσης 2013
Σελίδες 358