Εικόνα από Ανάλυση Επενδύσεων και Διαχείριση Χαρτοφυλακίου

Ανάλυση Επενδύσεων και Διαχείριση Χαρτοφυλακίου

ISBN: 9789607745224
Ο σκοπός του βιβλίου αυτού είναι να παρουσιάσει και να αναλύσει τη θεωρία και τις πρακτικές εφαρμογές της Ανάλυσης Επενδύσεων και της Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου.
  Χρόνος παράδοσης: Κατόπιν παραγγελίας
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Ο σκοπός του βιβλίου αυτού είναι να παρουσιάσει και να αναλύσει τη θεωρία και τις πρακτικές εφαρμογές της Ανάλυσης Επενδύσεων και της Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου. Ειδικότερα, οι συγγραφείς είχαν τρεις στόχους:

  • Πρώτον, να δημιουργήσουν ένα εγχειρίδιο, το οποίο θα βοηθά τον αναγνώστη να λαμβάνει αποτελεσματικές επενδυτικές αποφάσεις.
  • Δεύτερο, να προσφέρουν ένα βιβλίο στην ελληνική αγορά, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα από νέους στο χώρο των επενδύσεων και διαχείρισης Χαρτοφυλακίων και να αποτελέσει βιβλίο αναφοράς, στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Και
  • Τρίτο, να γράψουν ένα βιβλίο, το οποίο θα είναι όσο το δυνατόν πιο απλό και ευανάγνωστο.

Διαφέροντας από τις επενδυτικές συμβουλές που προσφέρονται, συνήθως από επαγγελματίες του κλάδου, που είναι χωρίς λόγο πολύπλοκες και φανταχτερές. Το παρόν βιβλίο είναι ένα από τα ελάχιστα βιβλία που συνδυάζουν θεωρία και πρακτικές εφαρμογές. Παρουσιάζει για πρώτη ίσως φορά, στην ελληνική αγορά, την θεωρία της Ανάλυσης Επενδύσεων και της Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου, μαζί με πλήθος παραδειγμάτων και ασκήσεων με τις λύσεις τους. Αποτελείται από δεκαοκτώ κεφάλαια, τα οποία περιλαμβάνουν παραδείγματα με τις απαντήσεις τους και ασκήσεις με ενδεικτικές απαντήσεις στο τέλος του κάθε κεφαλαίου. Επιπλέον, το βιβλίο συνοδεύεται από ένα CD-ROM με εναλλακτικό διδακτικό υλικό, το οποίο περιλαμβάνει:

  • Ψηφιοποιημένες διαλέξεις των συγγραφέων, οι οποίες καλύπτουν και αναλύουν όλα τα κεφάλαια του βιβλίου
  • Γενική βιβλιογραφία.

 

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789607745224
Εκδότης Rosili
Έτος έκδοσης 2009
Σελίδες 624