Εικόνα από Απόλυτη Ηγεσία

Απόλυτη Ηγεσία

Συγγραφείς: Jocko Willink , Leif Babin
ISBN: 9789609431637
ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΗΓΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ. No 1 BEST SELLER ΤΩΝ NEW YORK TIMES & ΤΗΣ WALL STREET JOURNAL
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

No 1 BEST SELLER ΤΩΝ NEW YORK TIMES & ΤΗΣ WALL STREET JOURNAL

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!

Το πεδίο της μάχης, το πιο δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον που μπορεί κανείς να βρεθεί, προσφέρει τα σκληρότερα μαθήματα ηγεσίας για τις καταστάσεις εκείνες όπου όλα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Ο Τζόκο Γουΐλινκ και ο Λέιφ Μπάμπιν γνώρισαν αυτήν την πραγματικότητα από πρώτο χέρι στο πιο βίαιο και επικίνδυνο πεδίο μάχης του Ιράκ. Ηγούμενοι της Ομάδας SEAL Τρία της Μονάδας Δράσης Μπρούιζερ, η αποστολή τους έμοιαζε θεωρητικά ανέφικτη: να βοηθήσουν τις αμερικανικές δυνάμεις να ανακαταλάβουν το Ραμάντι, μια πόλη που είχε βυθιστεί στην βία και θεωρείτο από τους περισσότερους «ολοκληρωτικά χαμένη». Μέσα από συγκλονιστικές εμπειρίες ηρωισμού, τραγικών απωλειών και δύσκολων νικών, οι συγγραφείς διδάχτηκαν ότι η ηγεσία &ndashσε όλα τα επίπεδα&ndash αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα νίκης ή αποτυχίας.

Επιστρέφοντας στις ΗΠΑ μετά τον πόλεμο καθιέρωσαν την εκπαίδευση ηγεσίας SEAL, ώστε να μεταφέρουν τα αφυπνιστικά μαθήματα ηγεσίας που έλαβαν στην μάχη και να βοηθήσουν στην σφυρηλάτηση της επόμενης γενιάς αρχηγών SEAL. Αφότου άφησαν τις Ομάδες SEAL ίδρυσαν μια συμβουλευτική εταιρεία, την Echelon Front, ώστε να διδάξουν τις ίδιες αρχές ηγεσίας σε ηγέτες επιχειρήσεων, εταιρειών και οργανισμών. Από τότε, έχουν εκπαιδεύσει αμέτρητους ηγέτες σε εκατοντάδες εταιρείες, ουσιαστικά σε κάθε παραγωγικό κλάδο των ΗΠΑ και διεθνώς, διδάσκοντάς τους πώς να αναπτύσσουν τις δικές τους ομάδες υψηλών επιδόσεων και να τις καθοδηγούν πιο αποτελεσματικά ώστε να κυριαρχούν στα δικά τους πεδία μάχης.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789609431637
Εκδότης Eurobooks
Έτος έκδοσης 2020
Σελίδες 418