Εικόνα από Αποτελεσματικό Μάνατζμεντ στο Ελληνικό Επιχειρείν

Αποτελεσματικό Μάνατζμεντ στο Ελληνικό Επιχειρείν

Συγγραφέας: Τζωρτζάκης Κώστας
ISBN: 9786185131029
Το βιβλίο ανήκει στη σειρά βιβλίων "Επιχειρείν Start-up" του εκδοτικού οίκου Rosili. Ενημερωθείτε στο www.epixeirein.rosili.gr.
  Χρόνος παράδοσης: Άμεση αποστολή

Σύνοψη

 

Το βιβλίο παρουσιάζει με οργανωμένο, περιεκτικό και κατανοητό τρόπο όλες τις λειτουργίες του Μάνατζμεντ και τις δραστηριότητες των διοικητικών στελεχών στη σύγχρονη ελληνική επιχείρηση. Βασισμένο στη σύγχρονη πραγματικότητα του ελληνικού επιχειρείν και αξιοποιώντας πληθώρα παραδειγμάτων από τον κόσμο των επιχειρήσεων, το «Αποτελεσματικό Μάνατζμεντ στο ελληνικό επιχειρείν» αποτελεί πολύτιμο οδηγό στην έναρξη, στην οργάνωση και στη διοίκηση μιας νέας επιχείρησης, καθώς και στην οργάνωση και στη διοίκηση μιας ήδη υπάρχουσας επιχείρησης.

Το βιβλίο είναι δομημένο σε έξι μέρη:
Η ελληνική επιχείρηση και το μάνατζμεντ ως μέσο για την ενεργοποίησή της.
Προγραμματισμός και λήψη αποφάσεων.
Οργάνωση.
Στελέχωση.
Διοίκηση του ανθρώπινου παράγοντα - Διαπροσωπικοί επηρεασμοί.
Έλεγχος και τα μέσα ελέγχου.

Το «Αποτελεσματικό Μάνατζμεντ στο ελληνικό επιχειρείν» απευθύνεται σε υφιστάμενους, νέους κι επίδοξους επιχειρηματίες, σε στελέχη επιχειρήσεων και γενικά σε όλους όσοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από τα σύγχρονα θέματα του Μάνατζμεντ με σύντομο και περιεκτικό τρόπο.
 

Το βιβλίο ανήκει στη σειρά βιβλίων "Επιχειρείν Start-up" του εκδοτικού οίκου Rosili. Ενημερωθείτε στο www.epixeirein.rosili.gr.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9786185131029
Εκδότης Rosili
Έτος έκδοσης 2014
Σελίδες 376