Εικόνα από Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και περιβάλλον

Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και περιβάλλον

Συγγραφέας: Κοκκώσης Χάρης
ISBN: 9789605862510
Το βιβλίο αυτό επιδιώκει να συμβάλει στον επιστημονικό διάλογο για τα θέματα ανάπτυξης του τουρισμού στη χώρα μας, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις προϋποθέσεις ανάπτυξης ενός βιώσιμου τουρισμού, με σεβασμό στο περιβάλλον, την κοινωνική δομή και τον πολιτισμό.
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Στη νέα αυτή έκδοση, η ύλη, καθώς και η δομή, τα περιεχόμενα και η βιβλιογραφία αναθεωρήθηκαν και εκσυγχρονίστηκαν πλήρως με βάση εξελίξεις και δεδομένα της τελευταίας δεκαπενταετίας, ενώ προστέθηκαν νέα παραδείγματα και νέες μελέτες περίπτωσης.

Επίσης, προστέθηκαν δύο νέα κεφάλαια σε ζητήματα εξαιρετικά σημαντικά πλέον για τη Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη με τίτλο «Τουριστικοί Προορισμοί και Τοπική Διακυβέρνηση: Παράγοντες Συγκρότησης, Ζητήματα Βιωσιμότητας» και «Τουρισμός και Κλιματική αλλαγή. Σύγχρονες Περιβαλλοντικές Προκλήσεις».

Δόθηκε συνολικά έμφαση στην αναθεωρημένη δομή και σύνθεση, καθώς και στα επιστημονικά δεδομένα του βιβλίου ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των φοιτητών/τριών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο αλλά και όσων έχουν ευρύτερα ενδιαφέρον για τη θεματική του βιβλίου.

Τέλος, οι συγγραφείς σταθερά υποστηρίζουν ότι μια σύγχρονη ερευνητική μονογραφία, η οποία μπορεί να έχει και τα χαρακτηριστικά ενός εκπαιδευτικού εγχειριδίου, πρέπει να επιτρέπει στον αναγνώστη μέσα από τις αναλύσεις, την επιχειρηματολογία, τα παραδείγματα αλλά και την βιβλιογραφία της, ένα δεύτερο προσωπικό ταξίδι έρευνας και προβληματισμού.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789605862510
Εκδότης Κριτική
Έτος έκδοσης 2019
Σελίδες 296