Εικόνα από Διεθνούς Δίκαιο: Εναέριου Χώρου - διαστήματος

Διεθνούς Δίκαιο: Εναέριου Χώρου - διαστήματος

ISBN: 9789606228407
Το «Διεθνές δίκαιο: Εναέριου χώρου - Διαστήματος» παρουσιάζει σε δύο αυτοτελή μέρη μια πλήρη εικόνα του θεσμικού πλαισίου που διέπει το Διεθνές Δίκαιο: α) του Εναέριου Χώρου και β) του Διαστήματος.
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Το Διεθνές Δίκαιο Εναέριου Χώρου περιλαμβάνει επτά μέρη τα οποία με τη σειρά τους εξειδικεύονται σε επιμέρους κεφάλαια και πραγματεύεται όλα τα επίκαιρα και ακανθώδη ζητήματα που σχετίζονται με το ίκαιο αυτό.

Το δεύτερο αυτοτελές Μέρος του έργου, Διεθνές Δίκαιο Διαστήματος, περιέχει μια συστηματική καταγραφή και παρουσίαση των βασικών ενοτήτων, των θεμελιωδών αρχών και των πιο σημαντικών νομικών ζητημάτων του δικαίου του εξω-ατμοσφαιρικού διαστήματος. Πρέπει να διευκρινιστεί ότι το δίκαιο του διαστήματος δεν αποτελεί μέρος του Δικαίου του Εναέριου Χώρου, αλλά απολύτως διακριτό κλάδο του Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου, με αυθεντικά και ποιοτικώς διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Την έκδοση πλαισιώνουν και ενισχύουν αναλυτική ελληνική και ξενόγλωσση βιβλιογραφία, πίνακας διεθνών συμβάσεων και νομοθεσίας της ΕΕ, καθώς και ένα κοινό περιεκτικό αλφαβητικό ευρετήριο. Το έργο αποτελεί πολύτιμο βοήθημα για τους φοιτητές, αλλά και τους νομικούς που δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους τομείς.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789606228407
Εκδότης Νομική Βιβλιοθήκη
Έτος έκδοσης 2020
Σελίδες 408