Εικόνα από Διοίκηση παραγωγής και επιχειρηματικών διαδικασιών - 4η έκδοση

Διοίκηση παραγωγής και επιχειρηματικών διαδικασιών - 4η έκδοση

Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
ISBN: 9789604619047
Η τέταρτη έκδοση του βιβλίου Διοίκηση παραγωγής και επιχειρηματικών διαδικασιών –γραμμένη από τους πιο πολυδιαβασμένους συγγραφείς του κλάδου– προάγει, μέσα από την κριτική θεώρηση και την εφαρμογή στην πράξη, την άρτια εκμάθηση των βασικών αρχών και διαδικασιών που είναι θεμελιώδεις για την επιτυχή διοίκηση των επιχειρηματικών λειτουργιών.
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Κύρια χαρακτηριστικά:

  • Περισσότερα από 20 νέα και ενημερωμένα πρακτικά παραδείγματα διοίκησης παραγωγής.

  • Εκτενής κάλυψη των εννοιών, που πλέον περιλαμβάνουν τα επιχειρηματικά «οικοσυστήματα», τη συναισθηματική απεικόνιση διαδικασιών, τον λειτουργικό έλεγχο και την οργανωσιακή «αμφιδεξιότητα».

  • Εκτεταμένες αναφορές στις εσωτερικές και τις «άυλες» αλυσίδες εφοδιασμού, τον σχεδιασμό «τοπίων υπηρεσιών», τον προγραμματισμό πωλήσεων και παραγωγής, τις δοκιμές «άλφα» και «βήτα», κλπ και τη διαχείριση γνώσης.

  • Εκτεταμένες αναφορές στην αξία των παραπόνων, την ανάκαμψη από τις αποτυχίες, τη διαφοροποίηση των έργων και τη διαχείριση των εμπλεκομένων.

  • Περιπτώσεις και παραδείγματα από μεγάλη γκάμα κλάδων, που παρέχουν ενδελεχή συμπεράσματα για την πραγματικότητα της διοίκησης παραγωγής και πρακτική κατανόηση της ύλης.

  • Μια διαγνωστική προσέγγιση που επιτρέπει την αποτελεσματική αξιολόγηση και βελτίωση της παραγωγής και των διαδικασιών.

Πρόκειται για το ιδανικό εγχειρίδιο για όλους τους φοιτητές και σπουδαστές που παρακολουθούν προγράμματα MBA με πρακτικό προσανατολισμό, προγράμματα MBA για στελέχη διοίκησης, ή μαθήματα ανωτέρου επιπέδου με αντικείμενο τη Διοίκηση παραγωγής και επιχειρηματικών διαδικασιών..

«…τα κεφάλαια του είναι δομημένα βάσει καίριων ερωτημάτων και αξιοποιεί εκτενώς τα συμπεράσματα από πραγματικές περιπτώσεις…» –Peter Race, Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων Henley, Πανεπιστήμιο Reading, Ηνωμένο Βασίλειο

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789604619047
Εκδότης Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης 2019
Σελίδες 648