Εικόνα από Εισαγωγή στην ανάλυση εμπειρικών δεδομένων εκπαιδευτικής έρευνας

Εισαγωγή στην ανάλυση εμπειρικών δεδομένων εκπαιδευτικής έρευνας

ISBN: 9789606350863
Η επεξεργασία και ανάλυση του εµπειρικού υλικού ενός ερευνητικού εγχειρήµατος αποτελεί µια από τις κρισιµότερες ενότητες των ερευνητικών σχεδίων που εκπονούνται από ερευνητές των Επιστηµών της Αγωγής....
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Η επεξεργασία και ανάλυση του εµπειρικού υλικού ενός ερευνητικού εγχειρήµατος αποτελεί µια από τις κρισιµότερες ενότητες των ερευνητικών σχεδίων που εκπονούνται από ερευνητές των Επιστηµών της Αγωγής. Στη σχετική διεθνή βιβλιογραφία υπάρχουν πλέον αρκετά σχετικά εγχειρίδια, ορισµένα από τα οποία µπορούν να βοηθήσουν αποτελεσµατικά αρχάριους αλλά και έµπειρους ερευνητές στη διαχείριση των δεδοµένων. Οι περισσότερες προτάσεις όµως αξιοποιούν εµπορικές εφαρµογές.

Στο συγκεκριµένο βιβλίο οι συγγραφείς στοχεύουν στην εξοικείωση, κυ­ρίως των νέων ερευνητών, µε την R και το RStudio, προτάσεις ανοικτής πρόσβασης για τις οποίες διαφαίνεται η προοπτική καθιέρωσής τους στον χώρο της ανάλυσης δεδοµένων. Η έµφαση δίνεται στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχουν στη βασική ανάλυση των δεδοµένων, χωρίς να απαιτείται µια (πλήρης) µαθηµατική υποδοµή.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789606350863
Εκδότης Πεδίο
Έτος έκδοσης 2019
Σελίδες 304