Εικόνα από Ένα πράγμα τη φορά για να κάνεις πιο πολλά

Ένα πράγμα τη φορά για να κάνεις πιο πολλά

Συγγραφέας: Devora Zack
ISBN: 9789604617388
Επειδή το μυαλό δε μπορεί να βρίσκεται σε δυο μέρη ταυτόχρονα.
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Πολλοί από εμάς έχουμε εθιστεί στο δημοφιλές, δελεαστικό και επικίνδυνα παραπλανητικό ναρκωτικό της ταυτόχρονης εκτέλεσης πολλών εργασιών -του multitasking, όπως θα έλεγαν οι φαν της τεχνολογίας. Η Ντεβόρα Ζακ ήταν κι εκείνη απολύτως εθισμένη σ' αυτό, αλλά κατάφερε να νικήσει την έξη της και να γίνει πολύ πιο αποδοτική. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε κι εσείς.
Η Ζακ επιστρατεύει στοιχεία από τη νευροεπιστήμη για να αποδείξει ότι δεν πρόκειται να πετύχετε περισσότερα κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα -πρόκειται, απλώς, για ψευδαίσθηση. Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας εξηγεί με απλό τρόπο πώς ακριβώς μπορείτε να καθαρίσετε το μυαλό σας, να οργανώσετε το πρόγραμμα και το περιβάλλον σας και, αργά αλλά σταθερά, να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες των ανθρώπων γύρω σας και να καταφέρετε να ολοκληρώσετε πολλές δουλειές κάνοντας ένα πράγμα τη φορά.
Διαβάζοντας αυτό το πρακτικό βιβλίο θα μάθετε το μυστικό για την ψυχική υγεία και την επιτυχία, και -το κυριότερο- τον τρόπο για να γίνετε πολύ πιο παραγωγικοί. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Η ΝΤΕΒΟΡΑ ΖΑΚ είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος της Only Connect Consulting, Inc., που προσφέρει προγράμματα ηγεσίας σε περισσότερους από εκατό οργανισμούς, όπως η Mensa, το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν, το Αυστραλιανό Ινστιτούτο Διοίκησης Επιχειρήσεων, η Σχολή Επιχειρήσεων του Λονδίνου, η Deloitte και το Υπουργείο Παιδείας των Η.Π.Α. Είναι πιστοποιημένη επαγγελματίας του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) και του Myers-Briggs Type Indicator (MBTI), μέλος της Phi Beta Kappa και της Mensa, και Επισκέπτρια Καθηγήτρια στο Johnson Graduate School of Management του Πανεπιστημίου Κορνέλ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ
- Ο μύθος της ταυτόχρονης εκτέλεσης πολλών εργασιών
- Η αρχή της εκτέλεσης μόνο μίας εργασίας τη φορά
ΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ
- Το μυαλό σας
- Οι μέρες σας
- Οι σχέσεις σας
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ
- Δράση - Αποτελέσματα
- Σπίτι μου σπιτάκι μου
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789604617388
Εκδότης Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης 2016
Σελίδες 184