Εικόνα από Εξυπηρέτηση πελατών σε φιλοξενία & εστίαση

Εξυπηρέτηση πελατών σε φιλοξενία & εστίαση

ISBN: 9786185131807
Μάθετε τα μυστικά για να προσφέρετε υπηρεσίες 5 αστέρων στους πελάτες σας
  Χρόνος παράδοσης: 1-3 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Εάν δραστηριοποιείστε στον κλάδο της εστίασης ή της φιλοξενίας, σίγουρα γνωρίζετε ήδη πόσο σπουδαίο ρόλο παίζει η εξυπηρέτηση πελατών στην απόκτηση πιστών και ικανοποιημένων πελατών, που με τη σειρά τους θα φέρουν ακόμα περισσότερους πελάτες, διαφημίζοντας την επιχείρησή σας.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι ο κύριος λόγος απώλειας των πελατών (68%) είναι η προβληματική εξυπηρέτηση, ενώ μόλις το 14% αποχωρεί επειδή το προϊόν/υπηρεσία είναι κακό. Ένας μόνο αγενής ή αδιάφορος υπάλληλος αρκεί για να χαθεί για πάντα ένας πελάτης, ακόμα και αν προσφέρετε ένα άψογο προϊόν ή υπηρεσία. Ένας μόνο υπάλληλος που δεν μπορεί ή δεν θέλει να παρέχει ποιοτική εξυπηρέτηση, αρκεί ώστε να γίνετε αποδέκτες παραπόνων και αρνητικών κριτικών.

Στο βιβλίο Εξυπηρέτηση πελατών σε εστίαση και φιλοξενία θα μάθετε τα μυστικά της εξυπηρέτησης του πελάτη, που θα σας διαφοροποιήσουν από τους ανταγωνιστές, δίνοντάς σας ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

  • Μέσα από τη χρήση πολλών παραδειγμάτων, θα εντοπίσετε καλές και κακές πρακτικές, που θα σας βοηθήσουν ώστε να χειριστείτε σωστά παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον. 
  • Τα αμέτρητα case studies, θα σας βοηθήσουν να εντρυφήσετε στην υποδειγματική εξυπηρέτηση, να γίνετε καλύτεροι επαγγελματίες και να αναβαθμίσετε την εμπειρία των επισκεπτών σας.