Εικόνα από Ευτυχία... Με βήματα απλά

Ευτυχία... Με βήματα απλά

Συγγραφέας: Marci Shimoff
ISBN: 9789603643845
Ένα βιβλίο που στοχεύει στην πραγματική ευτυχία, στην ευτυχία που πηγάζει από μέσα μας και δεν επηρεάζεται από πρόσκαιρες χαρές. Μια σπουδαία συγγραφέας που έχει γνωρίσει παγκόσμια αναγνώριση.
  Χρόνος παράδοσης: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Τα περισσότερα βιβλία για την ευτυχία σας λένε να βρείτε αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους, και να ανακαλύψετε και άλλα. Αυτό δεν είναι λάθος, αλλά δεν θα σας φέρει εκείνη τη βαθιά και διαρκή ευτυχία την οποία λαχταρούν οι περισσότεροι άνθρωποι, αυτή που δεν τη χάνεις ποτέ, ό,τι κι αν συμβεί.
Δεν χρειάζεται επομένως να έχετε ευτυχισμένα γονίδια, να κερδίσετε το λαχείο ή να χάσετε 10 κιλά για να γίνετε ευτυχισμένοι. Μόλις διαβάσετε το ΕΥΤΥΧΙΑ… με βήματα απλά, θα ξέρετε πώς να απολαμβάνετε διαρκή ευτυχία για όλη την υπόλοιπη ζωή σας.
Βιώστε περισσότερη ευτυχία χωρίς όρους αρχίζοντας από σήμερα!

«Αυτό το βιβλίο παρουσιάζει μια αποτελεσματική γενική μέθοδο για να γίνει κανείς αληθινά ευτυχισμένος, γιατί συνδυάζει μεγάλο πνευματικό βάθος, εξαιρετικές έρευνες και πρακτική ψυχολογική βάση. Είμαι σίγουρος ότι, αν ακολουθήσετε τις αρχές του θαυμάσιου αυτού βιβλίου, θα οδηγηθείτε και εσείς σε μια ζωή γεμάτη ευτυχία».
Τζακ Κάνφιλντ
Συγγραφέας του βιβλίου Οι Αρχές της Επιτυχίας και
Συνδημιουργός της σειράς Βάλσαμο για την ψυχή

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789603643845
Εκδότης Διόπτρα
Έτος έκδοσης 2009
Σελίδες 400