Εικόνα από Για να το κάνεις σωστά, πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις λάθος

Για να το κάνεις σωστά, πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις λάθος

Συγγραφέας: Μπιλ Κουέιν
ISBN: 9786180121148
20 καταστροφικά λάθη που δεν ήξερες ότι κάνεις
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Γιατί δεν τα καταφέρνετε, παρόλο που κάνετε το σωστό; Διότι το κάνετε λάθος!

Το 2001, ο Μπιλ Κουέιν άκουσε την ιστορία μιας νέας επιχείρησης που δανείστηκε από επενδυτές και έχασε μέσα σε έξι μήνες 50 εκατομμύρια δολάρια! Ωστόσο, αυτοί οι επιχειρηματίες δεν κρύφτηκαν αλλάζοντας τα ονόματά τους (όπως θα έκαναν οι περισσότεροι), αντίθετα τόλμησαν να ζητήσουν από τους επενδυτές άλλα 50 εκατομμύρια δολάρια - και τα πήραν! Πώς το έκαναν; Για να το μάθετε, δεν έχετε παρά να διαβάσετε το Λάθος #1, "Αποδέχομαι την αποτυχία, αντί να την πλασάρω σαν εμπειρία".

Σε αυτό το εκπληκτικό βιβλίο θα ανακαλύψετε 20 λάθη που κάνετε στη ζωή σας. Από το "Ακούμε φτωχούς δασκάλους αντί να μαθαίνουμε από πλούσιους αγοραστές" και "Γινόμαστε οι χρυσοθήρες αντί να είμαστε το χρυσάφι", μέχρι το (αγαπημένο του Μπιλ) "Ζούμε αόρατοι αντί να διαφημίζουμε θετικά τους σκοπούς μας".

Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε συνηθισμένους άντρες και γυναίκες που πιστεύουν ότι κάνουν το σωστό, αλλά αυτά τα "σωστά" απλώς δε φέρνουν τα αποτελέσματα που πραγματικά θέλουν - χρήμα, χρόνο, σχέσεις και προσωπική ελευθερία.

Και θα διαπιστώσετε το πιο πολύτιμο συμπέρασμα όλων - κάνετε αυτά τα λάθη ανέκαθεν! Γιατί;
Επειδή οι δάσκαλοι, οι γονείς, οι πολιτικοί και τα αφεντικά σάς έλεγαν ότι πράξατε το σωστό.
Δυστυχώς, έκαναν λάθος. Και κάνατε λάθος κι ΕΣΕΙΣ. Τώρα, δοκιμάστε να το κάνετε με τον σωστό τρόπο και δείτε πόση επιτυχία θα έχετε στη ζωή σας!

Χαρακτηριστικά

ISBN 9786180121148
Εκδότης Ψυχογιός
Έτος έκδοσης 2017
Σελίδες 184