Εικόνα από Η εκτίμηση των ακινήτων

Η εκτίμηση των ακινήτων

ISBN: 9789609935005
Το βιβλίο Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ δύναται να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός για μηχανικούς, δικηγόρους, μεσίτες, και εκτιμητές της ακίνητης περιουσίας, αφού προσεγγίζει το εν λόγω επιστημονικό αντικείμενο με πλήθος παραδειγμάτων και εφαρμογών.
  Χρόνος παράδοσης: 1-3 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι πρωτίστως ο εμπλουτισμός της Ελληνικής βιβλιογραφίας στον τομέα των εκτιμήσεων των αξιών της ακίνητης περιουσίας, αφού ο εν λόγω επιστημονικός τομέας έχει αναπτυχθεί έντονα την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα βοήθημα που γράφτηκε με την χρήση λυτού επιστημονικού λόγου και επιχειρεί να καλύψει τις σύνθετες γνώσεις που πρέπει να κατέχει κάθε επιστήμονας που ασχολείται με τα θέματα της ακίνητης περιουσίας και της εκτίμησης της αξίας αυτής.

Οι γνώσεις αυτές διαχέονται σε θέματα πολεοδομίας, οικονομίας, νομικών, επιστημών του μηχανικού και τεχνικών σχετικών με την ανάπτυξη και την διαχείριση των ακινήτων.

Η ύλη του βιβλίου προέκυψε έπειτα από πολυετή ενασχόληση του συγγραφέα με τις εκτιμήσεις ακινήτων, ενώ σημαντική προσπάθεια κατεβλήθει στο να ενσωματωθεί η εν λόγω εμπειρία στα κεφάλαια του βιβλίου αυτού.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789609935005
Εκδότης Δίσιγμα
Έτος έκδοσης 2010
Σελίδες 359