Εικόνα από Η ιστορία της ζωής μου..

Η ιστορία της ζωής μου..

Συγγραφέας: Bakker Lavinia
ISBN: 9786188154346
Σίγουρα υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή σου -ακόμα κι αν πρόκειται, για εσένα τον ίδιο- του οποίου τη μνήμη θέλει να διαφυλάξεις. Αυτό το βιβλίο προσφέρει, χώρο για να καταγραφούν μαθήματα ζωής, τα οποία θα μείνουν ζωντανά για πάντα.
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιο ήταν το αγαπημένο τραγούδι του παππού σου ή ποια ήταν τα όνειρα της γιαγιάς σου; Εγώ το έχω κάνει, και έτσι προέκυψε η ιδέα αυτού του βιβλίου. Το όνομά μου είναι Λαβίνια Μπέικερ. Δεν γνώρισα τον παππού μου. Θα ήθελα να γνωρίζω πολύ περισσότερα για εκείνον από τις λίγες ιστορίες που μου έχουν αφηγηθεί οι γονείς μου. Σίγουρα υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή σου -ακόμα κι αν πρόκειται, για εσένα τον ίδιο- του οποίου τη μνήμη θέλει να διαφυλάξεις. Αυτό το βιβλίο προσφέρει, χώρο για να καταγραφούν μαθήματα ζωής, τα οποία θα μείνουν ζωντανά για πάντα.
Αν δεν νιώθεις την ανάγκη να δώσεις αυτό το ημερολόγιο σε κάποιον αγαπημένο σου, αξιοποίησέ το εσύ ο ίδιος! Οι απαντήσεις που θα προκύψουν από αυτό το βιβλίο θα "φωτίσουν" τη ζωή σου.
Οδηγίες:
Άφησα άπλετο χώρο ώστε να χρησιμοποιήσεις το βιβλίο όπως σου ταιριάζει καλύτερα. Μπορείς να σημειώσεις πρόχειρα μια σκέψη, να γράψεις περισσότερα λόγια σε μιαν απάντηση, να ζωγραφίσεις κάτι ή να βάλεις φωτογραφίες.
-Πάντα να γράφεις πολύ
-Πάντα να λες την αλήθεια
-Πρόσθεσε όσες επεξηγήσεις θέλει
-Μην προσπαθήσεις να τα γράψεις όλα σε ένα βράδυ
-Παρουσίασε τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής σου
-Διάγραψε με έναν μαύρο μαρκαδόρο τις ερωτήσεις που δεν θέλεις να απαντήσεις
-Πρόσθεσε ημερομηνίες στις απαντήσεις που μπορούν να αλλάξουν με το πέρασμα του χρόνου
-Βάλε χρώμα! Γράψε με διαφορετικά χρώματα για να το κάνεις ακόμα πιο προσωπικό.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9786188154346
Εκδότης Key Books
Έτος έκδοσης 2015
Σελίδες 144