Εικόνα από Η Λιανική Πώληση στο ελληνικό επιχειρείν

Η Λιανική Πώληση στο ελληνικό επιχειρείν

Συγγραφέας: Τζωρτζάκης Κώστας
ISBN: 9786185131067
Το βιβλίο αποτελεί μια συστηματική διαπραγμάτευση της σημασίας, του ρόλου και των τρόπων ανάπτυξης της λιανικής πώλησης από τη σύγχρονη ελληνική επιχείρηση.
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

 
Βασισμένη στη σύγχρονη πραγματικότητα του ελληνικού επιχειρείν, "η Λιανική Πώληση στο ελληνικό επιχειρείν"  αποτελείται από δώδεκα συνοπτικά και ουσιαστικά κεφάλαια και χωρίζεται σε τρία μέρη:
  • Η επιχείρηση λιανικής πώλησης
    εξέλιξη λιανικού εμπορίου, κύκλος ζωής λιανικού εμπορίου, μέλλον λιανικού εμπορίου στην ψηφιακή εποχή, μορφές λιανικής πώλησης
  • Το Μάνατζμεντ των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης
    στρατηγικός προγραμματισμός, οργάνωση και διοίκηση, διοίκηση ανθρωπίνου δυναμικού, χρηματοοικονομική διοίκηση-λογιστική
  • Το Μάρκετινγκ λιανικού εμπορίου
    σύστημα πληροφοριών και έρευνα μάρκετινγκ, συμπεριφορά και τμηματοποίηση πελατών, επιλογή του τόπου εγκατάστασης και διαρρύθμιση καταστήματος, προμήθεια κι έλεγχος εμπορευμάτων, τιμολόγηση και προβολή εμπορευμάτων
Σε κάθε κεφάλαιο παρατίθεται πληθώρα παραδειγμάτων από ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς και εργασία και άσκηση εφαρμογής με σκοπό ο αναγνώστης να εμπεδώσει πλήρως το περιεχόμενο και να εφαρμόσει αποτελεσματικά τις αρχές και τις στρατηγικές της λιανικής πώλησης.
 
"Η Λιανική Πώληση στο ελληνικό επιχειρείν" αποτελεί χρήσιμο και πρακτικό οδηγό τόσο για τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης όσο και για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δραστηριότητά τους σε αυτές.
 

Το βιβλίο ανήκει στη σειρά βιβλίων "Επιχειρείν Start-up" του εκδοτικού οίκου Rosili. Ενημερωθείτε στο www.epixeirein.rosili.gr.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9786185131067
Εκδότης Rosili
Έτος έκδοσης 2014
Σελίδες 312