Εικόνα από Καινοτομία και αλλαγή στο 'Επιχειρείν'

Καινοτομία και αλλαγή στο 'Επιχειρείν'

Συγγραφέας: Σαλαβού Ελένη
ISBN: 9789607745316
Tι θα μπορούσε να κάνει μία επιχείρηση για να διαχειριστεί τη γνώση που συνιστά σήμερα βασική πρόκληση στο ‘επιχειρείν’;
  Χρόνος παράδοσης: Άμεση αποστολή

Σύνοψη

Tι θα μπορούσε να κάνει μία επιχείρηση για να διαχειριστεί τη γνώση που συνιστά σήμερα βασική πρόκληση στο ‘επιχειρείν’;
Παρά τις προσπάθειες πολλών να εδραιώσουν μαγικές συνταγές, αυτές αποδεικνύονται μάταιες. Η κάθε επιχείρηση καλείται να δράσει βάσει υποκειμενικώναξιολογήσεων των ανθρώπων της και να αξιολογηθεί, στη συνέχεια, επίσης υποκειμενικά από τους πελάτες.
Το συγκεκριμένο βιβλίο προσεγγίζει πτυχές καινοτομίας, αλλαγής, επιχειρηματικότητας και μετασχηματισμών που ορίζουν δρόμους εξέλιξης στο ‘επιχειρείν’,και θέτει προβληματισμούς που τις συνδυάζουν.
Ο αναγνώστης που θέλει να βαδίσει παράλληλα με τις εξελίξεις μπορεί να διαμορφώσει τις δικές του τεκμηριωμένες απόψεις αξιοποιώντας το περιεχόμενό του βιβλίου.

 

 

"Το βιβλίο αποτελεί χρήσιμο βοήθημα για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να προσεγγίσει σημαντικές έννοιες όπως η καινοτομία, η αλλαγή και η επιχειρηματικότητα, έννοιες οι οποίες βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων των στελεχών των επιχειρήσεών μας σήμερα. Με τρόπο κατανοητό και βιβλιογραφικά τεκμηριωμένο, ξεναγεί τον αναγνώστη στα πιο πάνω αντικείμενα και τον βοηθά να δημιουργήσει τις δικές του απόψεις γύρω από τους διαφορετικούς δρόμους στο επιχειρείν."

Βασίλης Παπαδάκης

Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

ρόκειται για ένα ποιοτικό σύγγραμμα που διατυπώνει διαχρονικούς προβληματισμούς καινοτομίας και αλλαγής. Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται σε βάθος την ευρύτητα επιλογών εξέλιξης και μετασχηματισμού για τις επιχειρήσεις."
Γιάννης Σπανός
Αναπληρωτής Καθηγητής,Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών 

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789607745316
Εκδότης Rosili
Έτος έκδοσης 2013
Σελίδες 224