Εικόνα από Logistics Mανατζμεντ & Στρατηγική

Logistics Mανατζμεντ & Στρατηγική

Συγγραφείς: Αlan Harrison , Remko Van Hoek
ISBN: 9789608940789
Μία συνοπτική, εφαρμοσμένη και σύγχρονη εισαγωγή στην έννοια των Logistics και στο μάνατζμεντ της αλυσίδας εφοδιασμού, ιδανική για τους σύγχρονους μάνατζερς και τους φοιτητές.
  Χρόνος παράδοσης: Άμεση αποστολή

Σύνοψη

Μία συνοπτική, εφαρμοσμένη και σύγχρονη εισαγωγή στην έννοια των Logistics και στο μάνατζμεντ της αλυσίδας εφοδιασμού, ιδανική για τους σύγχρονους μάνατζερς και τους φοιτητές.

Τα Logistics και το μάνατζμεντ της αλυσίδας εφοδιασμού συνεχίζουν να μεταμορφώνουν το ανταγωνιστικό τοπίο, ενώ έχουν αναδειχθεί σε ένα από τα κεντρικά ζητήματα της σύγχρονης επιχείρησης.

Το Βιβλίο είναι δομημένο σε τέσσερα μέρη τα οποία περιλαμβάνουν:

  • Μία εισαγωγή στην έννοια των Logistics και      στη συμβολή τους στην ανταγωνιστικότητα της Επιχείρησης και στη δημιουργία      αξίας.
  • Τις ενέργειες ενδυνάμωσης των λειτουργιών των Logistics κάτω από την οπτική γωνία και προς όφελος του πελάτη.
  • Τις συνεργασίες μεταξύ προμηθευτών, τα σημεία      επαφής & επικοινωνίας και τις προκλήσεις για μια ολοκληρωμένη      προσέγγιση.
  • Την πιο εξελιγμένη μεθοδολογία σκέψης γύρω από την      αλυσίδα εφοδιασμού και τις μελλοντικές προκλήσεις.

Σε κάθε κεφάλαιο υπάρχουν μελέτες περιπτώσεων που συνοδεύονται από σχετικά ερωτήματα προς συζήτηση, ενώ στο τέλος του κεφαλαίου προτείνονται ασκήσεις πράξης και τίθενται ερωτήματα προς συζήτηση που θα βοηθήσουν τους αναγνώστες να διερευνήσουν λεπτομερώς την έννοια των Logistics.

Ο Alan Harrison είναι καθηγητής Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Logistics στo Cranfield School of Management και Διευθυντής Έρευνας στο Cranfield Centre for Logistics and Supply Chain Management.

 

Ο Remko van Hoek είναι επισκέπτης Καθηγητής Μάνατζμεντ Αλυσίδας Εφοδιασμού στο Cranfield Centre for Logistics and Supply Chain Management. Επίσης είναι Διευθυντής Τμήματος Προμηθειών στην GDF SUEZ / Cofely της Ολλανδίας.

«Σε αυτό το βιβλίο καταφεύγω όταν θέλω βοήθεια. Είναι πάρα πολύ ενημερωτικό, πρακτικό και πάνω απ΄ όλα είναι ένα κατανοητό βιβλίο-βοήθημα γύρω από το θέμα της αλυσίδας εφοδιασμού. Επίσης μας μαθαίνει πώς να δοκιμάζουμε τη δυνατότητά μας να κάνουμε συλλογισμούς».

- Leigh Pomlett, President Northern Europe, CEVA Logistics

 

«Άριστη δουλειά που καλύπτει όλες τις σχετικές έννοιες με ελκυστικό και ευανάγνωστο τρόπο».

- Καθηγητής Jack van der Vorst, Operations and Logistics Group, Wageningen University

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789608940789
Εκδότης Rosili
Έτος έκδοσης 2013
Σελίδες 544