Εικόνα από Management και συναισθηματική νοημοσύνη

Management και συναισθηματική νοημοσύνη

Συγγραφέας: Μπρίνια Βασιλική
ISBN: 9789603517481
Η οπτική της συναισθηματικής νοημοσύνης εισάγει ένα νέο τρόπο σκέψης στο χώρο του management μέσω της αποτελεσματικής αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού ενός οργανισμού.
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Το βιβλίο αυτό καταδεικνύει πώς μπορεί να εφαρμοστεί η συναισθηματική νοημοσύνη σε οργανισμούς του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα. Προτείνει μια απλή και εφαρμόσιμη μέθοδο βελτίωσης της συναισθηματικής νοημοσύνης στο χώρο εργασίας μέσω της βιωματικής δια βίου εκπαίδευσης των εργαζομένων. Μέσα από καινοτομίες, μεθόδους και τεχνικές εκπαίδευσης των εργαζομένων, παρουσιάζεται μια νέα γλώσσα, η γλώσσα των συναισθημάτων, της συνεργασίας και της επικοινωνίας, που μεταμορφώνει όχι μόνο τις σχέσεις εργασίας, αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις.
Η συγγραφέας δεν παρουσιάζει μόνο τα μοντέλα συναισθηματικής νοημοσύνης. Διερευνά, μέσα από μελέτες περιπτώσεων, την αξιοποίηση των δυνατοτήτων και την υπέρβαση των δυσκολιών εφαρμογής της και δείχνει πώς επιτυγχάνονται αθροιστικά οφέλη για τους εργαζόμενους.
Απευθύνεται σε έμπειρους managers, διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων και στελέχη ανθρώπινου δυναμικού του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα, αλλά και στους εργαζόμενους που ενδιαφέρονται να αυξήσουν την αποδοτικότητα και την ποιότητα της εργασίας τους μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα: Αυτό της συναισθηματικής νοημοσύνης.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789603517481
Εκδότης Σταμούλης
Έτος έκδοσης 2008
Σελίδες 185