Εικόνα από Μάνατζμεντ Ασφάλειας Και Υγείας Των Εργαζομένων

Μάνατζμεντ Ασφάλειας Και Υγείας Των Εργαζομένων

Συγγραφέας: Jeremy Stranks
ISBN: 9786185131340
Η απουσία διαδικασιών πρόληψης ή/και μείωσης των σοβαρών ατυχημάτων και των επαγγελματικών ασθενειών και η μη προαγωγή της υγείας των εργαζομένων συνεπάγονται ουσιαστική ζημιά για μια εταιρεία με διάφορους τρόπους. Έτσι είναι σαφής και επιβεβλημένη η ανάγκη για ανεπτυγμένες ασφαλείς μεθόδους εργασίας.......
  Χρόνος παράδοσης: Άμεση αποστολή

Σύνοψη

Η απουσία διαδικασιών πρόληψης ή/και μείωσης των σοβαρών ατυχημάτων και των επαγγελματικών ασθενειών και η μη προαγωγή της υγείας των εργαζομένων συνεπάγονται ουσιαστική ζημιά για μια εταιρεία με διάφορους τρόπους.
Έτσι είναι σαφής και επιβεβλημένη η ανάγκη για ανεπτυγμένες ασφαλείς μεθόδους εργασίας, για διαδικασίες αναφοράς ατυχημάτων και συστηματα παρακολούθησης της ασφάλειας.

Το Βιβλίο <<Μάνατζμεντ Ασφάλειας και Υγείας των Εργαζομένων>> έχει τους εξής στόχους:

1- Να αποτελέσει εκπαιδευτικό εγχειρίδιο για τους διδάσκοντες σχετικά μαθήματα.

2- Να καταστεί εργαλείο για την επιχείρηση που οφείλει να ακολουθεί ορισμένους κανόνες βάσει νομοθεσίας αλλά και να αναπτύξει φιλοσοφία πρόληψης.

3-Να καταστεί εργαλείο για τους επαγγελματίες του κλάδου της υγείας και ασφάλειας που συμβάλλουν στη μείωση των ζημιών λόγω ατυχημάτων.

Το περιεχόμενο έχει προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις της Ελληνικής πραγματικότητας και των κανονισμών που διέπουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων στο πλαίσιο της ασφάλειας και υγείας των εργαζομένων.

Η έκδοση του συμπίπτει με την απόφαση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με την οποία εγκρίνεται η <<Εθνική Στρατηγική για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία>>, γεγονός που καθιστά πιο αναγκαία την ενημέρωση εργοδοτών, εργαζομένων και επαγγελματιών του κλάδου της υγείας και ασφάλειας, αλλά και τη συμμόρφωση με τις νέες επιταγές.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9786185131340
Εκδότης Rosili
Έτος έκδοσης 2017
Εξώφυλλο Σκληρό
Σελίδες 342