Εικόνα από Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων

Μάρκετινγκ Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων

ISBN: 9789607860378
Περιβάλλον, στρατηγικές, σχέδια δράσης
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

To βιβλίο αυτό είναι αποτέλεσμα της διαπίστωσης ότι τα προϊόντα διατροφής βρίσκονται στο επίκεντρο των ενεργειών του μάρκετινγκ, χωρίς ωστόσο να έχουν τη θέση που τους αξίζει στις βιβλιοθήκες.

Πράγματι, τα προϊόντα διατροφής αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων συχνής αγοράς και μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε ότι αποτελούν το κύριο πεδίο εφαρμογής του λεγόμενου μάρκετινγκ «μαζικής κατανάλωσης». Κατά συνέπεια, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γραφεί ένα βιβλίο αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτά.

Το βιβλίο αυτό επιδιώκει να είναι ταυτόχρονα:

• Γενικό, επειδή τα τρόφιμα αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων καθημερινής κατανάλωσης.

• Εξειδικευμένο, επειδή παρουσιάζει το μάρκετινγκ σε έναν συγκεκριμένο τομέα: τον τομέα των αγροτικών προϊόντων διατροφής.

Υπό αυτή τη διττή οπτική, το εγχειρίδιο αυτό διαβάζεται ανεξάρτητα και δεν απαιτεί να έχει μελετήσει κάποιος προηγουμένως εισαγωγικά βιβλία. Σκοπός του δεν είναι η εξαντλητική παρουσίαση που συναντάμε στις θεωρητικές μελέτες, αλλά η έκθεση των δεδομένων με τρόπο που να ενθαρρύνει τη στρατηγική σκέψη και να συμβάλλει στη λήψη επιχειρησιακών αποφάσεων, καθώς το βιβλίο αντιμετωπίζει το μάρκετινγκ των αγροτικών προϊόντων διατροφής με συνολικό τρόπο, δίνοντας βαρύτητα στην πρακτική κατεύθυνση και την παρουσίαση παραδειγμάτων και περιορίζοντας την ανάλυση των θεωριών στα απολύτως απαραίτητα.

Ως εκ τούτου, απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές και τους επαγγελματίες του κλάδου των αγροτικών προϊόντων διατροφής που ενδιαφέρονται για τα ζητήματα ένταξης των προϊόντων στην αγορά, για τη διαδικασία του μάρκετινγκ και για τον προσανατολισμό προς τον καταναλωτή/πελάτη.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789607860378
Εκδότης Προπομπός
Έτος έκδοσης 2019
Σελίδες 424