Εικόνα από Μάρκετινγκ μάνατζμεντ : Η Ελληνική Προσέγγιση

Μάρκετινγκ μάνατζμεντ : Η Ελληνική Προσέγγιση

ISBN: 9789608574953
Πρακτικός σύμβουλος για την επίλυση των καθημερινών επιχειρηματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ο επιχειρηματίας και τα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών στον ελληνικό χώρο.
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Πρακτικός σύμβουλος για την επίλυση των καθημερινών επιχειρηματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ο επιχειρηματίας και τα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών στον ελληνικό χώρο. Πολύτιμος οδηγός για τους φοιτητές στην προσπάθειά τους να κατανοήσουν την επιστήμη του Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ, μέσα από εύστοχους συνδυασμούς θεωρίας και παραδειγμάτων. Το Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ – Η ελληνική προσέγγιση πρωτοτυπεί στα εξής βασικά σημεία:

  • Για πρώτη φορά σε βιβλίο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ γίνεται η σύνδεση του προγραμματισμού της Διεύθυνσης Μάρκετινγκ με το γενικότερο επιχειρησιακό προγραμματισμό και εξηγεί πώς καθορίζονται οι στόχοι σε επίπεδο επιχείρησης και πώς σε λειτουργικό επίπεδο (της Διεύθυνσης Μάρκετινγκ).
  • Δείχνει πώς το Μάρκετινγκ ενσωματώνει τις νέες έννοιες του Προσωπικού Μάρκετινγκ, του Μάρκετινγκ Σχέσεων και του Internet Μάρκετινγκ ή On line Μάρκετινγκ και εισέρχεται στην Πέμπτη κατά σειρά περίοδο της εξέλιξής του που ονομάζεται «ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΕ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ».

Η αναγνώριση της πέμπτης περιόδου του Μάρκετινγκ θεωρείται ως καινοτομία του βιβλίου και ίσως αποτελεί μια μικρή συμβουλή στην εξέλιξη της επιστήμης του Μάρκετινγκ. Κάθε κεφάλαιο συνοδεύεται από ερωτήσεις, εργασίες εφαρμογής και ασκήσεις βασισμένες σε περιπτώσεις επωνύμων ελληνικών επιχειρήσεων.

 

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789608574953
Εκδότης Rosili
Έτος έκδοσης 2002
Σελίδες 664