Μαζικές παραγγελίες

Το businessbooks.gr πραγματοποιεί ειδικές τιμές για μαζικές παραγγελίες:

-ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Το businessbooks.gr προσφέρει μια τεράστια ποικιλία επιχειρησιακών βιβλίων που προσεγγίζει θέματα σε σχέση με την: Διοίκηση επιχειρήσεων, τη Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, τη Συμπεριφορά καταναλωτή, το Μάρκετινγκ, τις Πωλήσεις και το Μάνατζμεντ. Μπορείτε να βρείτε εκείνα τα επιχειρησιακά βιβλία που θα αποτελέσουν εργαλεία για την σωστή εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας σας και θα εμπλουτσίουν και τις δικές σας γνώσεις. Σε περίπτωση μαζικής παραγγελίας για την εκπαίδευση του προσωπικού γίνονται ειδικές τιμές.

-ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ

Γνωρίζουμε ότι οι Βιβλιοθήκες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή διαχείρισης και διάδοσης πληροφοριών.Το businessbooks.gr δεσμεύεται να σας παρέχει τα εργαλεία που χρειάζεστε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών σας. Για την εκπλήρωση αυτού του στόχου: 

•     Σας παρέχουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τίτλους, ελληνικούς και ξενόγλωσσους, που ήδη κυκλοφορούν, αλλά και με αυτούς που θα κυκλοφορήσουν και έτσι επιτυγχάνεται η καλύτερη λειτουργία της Βιβλιοθήκης.

•     Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τις ανάγκες σας και σας ενηρώνουμε εμείς για τίτλους που θα τις ικανοποιήσουν.

*Για μαζικές παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6615050 ή στο orders@businessbooks.gr για να λάβετε την προσφορά σας!