Μικροοικονομική Θεωρία και Πρακτική (Β΄ Έκδοση)

ISBN: 9786185131333
Ένα πλήρες και σύγχρονο ανάγνωσμα το οποίο παρουσιάζει ενδελεχώς όλη σχεδόν τη σύγχρονη γνώση στο αντικείμενο της Μικροοικονομικής Θεωρίας, αποτελώντας έναν πολύτιμο βοηθό, τόσο για τα στελέχη επιχειρήσεων ή οργανισμών, όσο και για τους φοιτητές.
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Το βιβλίο αυτό είναι μοναδικό στο είδος του και γίνεται επίκαιρο, αφού ολόκληρο το έργο των συγγραφέων εστιάζεται στην κοινωνική διάσταση της ανθρώπινης συμπεριφοράς, που πολλές φορές είναι δύσκολο να προσδιοριστεί.

Στόχος του είναι να προσεγγίσει το αντικείμενο της Μικροοικονομικής Θεωρίας:

  •          Παρακινώντας με συναρπαστικά προβλήματα και ερωτήματα
  •          Εστιάζοντας στις κεντρικές και σημαντικές ιδέες
  •          Διατηρώντας τη λεπτή ισορροπία ανάμεσα στην υπερφόρτωση με λεπτομέρειες και την αναφορά σημαντικών πληροφοριών
  •          Ενθαρρύνοντας και βοηθώντας τη μάθηση μέσω της πρακτικής εφαρμογής.
  •          Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην περιγραφή πραγματικών περιπτώσεων που επιτρέπουν στον αναγνώστη να εναρμονίσει άμεσα τη μικροοικονομική θεωρία με τις εφαρμογές της.

Στη δεύτερη αναθεωρημένη έκδοση έχει επιτευχθεί περαιτέρω βελτίωση του περιεχομένου, με πολλές αλλαγές οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τη σαφήνεια και τον επίκαιρο χαρακτήρα του βιβλίου. Το κείμενο και τα παραδείγματα είναι όλα επικαιροποιημένα ώστε να αντικατοπτρίζουν τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα στοιχεία και γεγονότα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη διδασκαλία και τη μάθηση.

Το βιβλίο απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και σε στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και σε όσους αγαπούν τα οικονομικά και θέλουν να τα συνδέσουν με την εξήγηση όλων εκείνων των πρακτικών προβλημάτων που ταλανίζουν όλους μας σε καθημερινή βάση.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9786185131333
Εκδότης Rosili
Έτος έκδοσης 2018
Σελίδες 670