Εικόνα από Μυστικός κήπος

Λυπούμαστε - το προϊόν αυτό δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Μυστικός κήπος

Συγγραφέας: Τζοάνα Μπάσφορντ
ISBN: 9786180113389
Ένα παραμυθένιο κυνήγι θησαυρού.
  Χρόνος παράδοσης: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου θα μεταφερθείτε σε έναν κήπο γεμάτο με υπέροχα λουλούδια και φυτά, τα οποία περιμένουν να τα ζωντανέψετε με τα χρώματά σας.
Κατάλληλος για κάθε ηλικία, ο θαυμαστός κόσμος του Μυστικού Κήπου θα σας μαγέψει με την ομορφιά του και θα σας εμπνεύσει. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Το νέο ρεύμα στα "βιβλία για καλύτερη ποιότητα ζωής" που έχει σαρώσει την Ευρώπη και την Αμερική είναι η ζωγραφική μοτίβων. Η Τζοάνα Μπάσφορντ, πρωτοπόρος του είδους, έχει επονομασθεί και "βασίλισσα της ζωγραφικής", καθώς το πρώτο της βιβλίο, ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ, αποτελεί διεθνές φαινόμενο, αφού κυκλοφορούν περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως σε 25 χώρες σε λίγες μόλις εβδομάδες, ενώ ανάλογες προσδοκίες συνοδεύουν και την έκδοση του δεύτερου βιβλίου της, ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ , το οποίο ανέβηκε ήδη στις πρώτες θέσεις των ευπώλητων βιβλίων παγκοσμίως. Η τάση αυτή ξεκίνησε από τη Γαλλία, με τον όρο "θεραπευτική τέχνη", καθώς η ενασχόληση με τη ζωγραφική μάς επιτρέπει να χαλαρώσουμε και να βρεθούμε σε πνευματική ευφορία. Ο καλλιτέχνης μάς προσκαλεί να συμμετάσχουμε στην τέχνη του μέσω του χρωματισμού των σχεδίων του, που τελικά οδηγεί σε ένα μοναδικό για τον καθένα μας έργο τέχνης, το οποίο μπορεί κάλλιστα να τοποθετηθεί σε κορνίζα. Ήδη σε πολλές εταιρείες τα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού συστήνουν στους εργαζόμενους να έχουν δίπλα τους ένα τέτοιο βιβλίο ζωγραφικής για μερικά λεπτά χαλάρωσης και δημιουργικότητας, όταν νιώθουν αγχωμένοι.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9786180113389
Εκδότης Ψυχογιός
Έτος έκδοσης 2015
Σελίδες 84