Εικόνα από Να είσαι ο εαυτός σου!

Να είσαι ο εαυτός σου!

Συγγραφέας: Laurence Simenot
ISBN: 9789602185209
Δώσε Νόημα στην Κάθε στιγμή
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Στο χέρι σας είναι ν’ αλλάξετε ζωή, αρκεί να είστε πάντα ο εαυτός σας! Είναι στιγμές που η καθημερινότητα μας φαίνεται αβάσταχτη. Οι πιεστικές υποχρεώσεις μας εξουθενώνουν. Η συγγραφέας μας παροτρύνει ν’ αλλάξουμε την οπτική μας, ν’ αναρωτηθούμε τι πραγματικά θέλουμε και να το κάνουμε πράξη.

Φόρτος εργασίας, πολλές υποχρεώσεις, άγχος, ρουτίνα… Υπάρχουν τόσα πράγματα που μας πιέζουν, αλλάζουν τον εσωτερικό μας ρυθμό και μας φέρνουν σε απόγνωση. Υπάρχουν φορές που όλα μας φαίνονται αρνητικά, γιατί εμείς επιλέγουμε να τα βλέπουμε έτσι.

Το βιβλίο μας βοηθά να δούμε μια νέα πραγματικότητα, ν’ αντιμετωπίσουμε τη ζωή με χαρά και αισιοδοξία. Εξηγεί γιατί όλες οι απλές, καθημερινές συνήθειες, όπως το πρωινό ξύπνημα, το ντύσιμο, το φαγητό, συνδέονται με το βαθύτερο εγώ μας. Αν ανακαλύψουμε την αξία τους, θα μπορέσουμε να εστιάσουμε στον εαυτό μας και να ξαναβρούμε τη ζωτική μας ενέργεια. Προτείνει μεθόδους συγκέντρωσης και αυτεπίγνωσης που διεγείρουν όλες τις αισθήσεις και μας επιτρέπουν να στραφούμε στην ουσία των πραγμάτων και να ενισχύσουμε για πάντα την αυτοπεποίθησή μας. Στόχος του είναι να στηρίξει την προσπάθειά σας να πάρετε ξανά τη ζωή σας στα χέρια σας, να νιώσετε πιο ελεύθεροι. Σας μαθαίνει να χαίρεστε την κάθε στιγμή σαν να ήταν μοναδική.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789602185209
Εκδότης Κριτική
Έτος έκδοσης 2007
Σελίδες 232