Εικόνα από Οδήγησε την ομάδα σου στην επιτυχία

Οδήγησε την ομάδα σου στην επιτυχία

Συγγραφέας: Anne Donnellon
ISBN: 9789602185056
Ένας σωστός ηγέτης θεμελιώνει την επιτυχία της ομάδας του σε στέρεες βάσεις και πρωτοστατεί σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις. Ο οδηγός αυτός με τις απλές αλλά πολύτιμες συμβουλές του σας βοηθά να οδηγήσετε την ομάδα σας στην επιτυχία.
  Χρόνος παράδοσης: 1-3 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Η συμμετοχή σε μια ομάδα μπορεί να προσφέρει ποικίλες συγκινήσεις: την ικανοποίηση της κοινής προσπάθειας, τη χαρά της κατάκτησης κορυφαίων στόχων, την αίσθηση της συμμετοχής. Δεν λείπουν, όμως, και οι απογοητεύσεις, οι συγκρούσεις, οι προσωπικές επιδιώξεις.

Τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά;
Οπωσδήποτε ο ρόλος του ηγέτη είναι καθοριστικός: Η καλή διοίκηση της ομάδας καθησυχάζει τα μέλη της και τους δίνει κίνητρα, ώστε να πετύχουν τις υψηλότερες δυνατές επιδόσεις.

Πώς μπορείτε να καθοδηγήσετε αποτελεσματικά την ομάδα σας;
Η τέχνη της ηγεσίας απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, όραμα, τόλμη, προσήλωση στο στόχο. Κι ακόμη, ταύτιση, υπομονή και επιμονή. Τέλος, τις κατάλληλες τεχνικές για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Το βιβλίο σας προτείνει αποτελεσματικούς τρόπους, προκειμένου:

• Να επιλέξετε τα κατάλληλα άτομα για τη στελέχωση της ομάδας σας
• Να ενισχύσετε το πνεύμα συλλογικότητας, δημιουργικότητας και τόλμης
• Να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες

Η Μικρή σειρά του μάνατζερ φέρει τη σφραγίδα του Harvard Business School Press. Κάθε βιβλίο αναφέρεται σε μία πρόκληση που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι μάνατζερ. Με πολυάριθμα χρήσιμα εργαλεία, αυτοδιαγνωστικά τεστ και παραδείγματα από την πραγματικότητα σας βοηθά να εντοπίσετε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας. Όπου κι αν βρίσκεστε, στο γραφείο, σε σύσκεψη ή σε ταξίδι, οι εύχρηστοι αυτοί οδηγοί σας δίνουν τη δυνατότητα να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της δουλειάς σας γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789602185056
Εκδότης Κριτική
Σελίδες 128
Έτος έκδοσης 2007