Οδηγός Social Media Marketing

Συγγραφέας: Μαναριώτη Αγάπη
ISBN: 9786185131579
Άνοιξε την επιχείρησή σου στο Facebook και στο Instagram...... Ένα έξυπνο εργαλείο για να προβάλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο Facebook και το Instagram.
  Χρόνος παράδοσης: Άμεση αποστολή

Σύνοψη

Διευθύνετε μια επιχείρηση, όπως για παράδειγμα ένα κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων, ένα εστιατόριο, ή ένα κατάστημα επίπλων, η οποία θέλετε να έχει μια ισχυρή παρουσία στα socialmedia;

Επιθυμείτε να χτίσετε μια στενή σχέση αλληλεπίδρασης και εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας, να προσελκύσετε νέους πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας;

Είστε ελεύθερος επαγγελματίας και θέλετε να προβάλλετε τις υπηρεσίες σας;

 

Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε εσάς που βλέπετε στο ψηφιακό marketing ευκαιρίες ανάπτυξης, αλλά δε γνωρίζετε πώς να τις αξιοποιήσετε. Πρόκειται για ένα πρακτικό εγχειρίδιο που έχει σαν στόχο να σας μυήσει στον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ, και ιδιαίτερα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης Facebookκαι Instagram.

Ισορροπώντας ανάμεσα στη στρατηγική σκέψη και την πρακτική εφαρμογή, επιχειρεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ποια είναι τα στοιχεία και οι τεχνικές που θα προσελκύσουν το κοινό της επιχείρησής σας, αλλά και να οργανώσετε τη σκέψη σας και να επιστρατεύσετε τη δημιουργικότητά σας, ώστε να έχετε άμεσα αποτελέσματα και να ενισχύσετε τις πωλήσεις σας.

          Τονίζονται τα σημεία στα οποία καλό θα είναι να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, τα σημεία που αξίζει να θυμάστε, αλλά και τα σημεία που περιέχουν πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9786185131579
Εκδότης Rosili
Έτος έκδοσης 2019
Σελίδες 272