Εικόνα από Οδηγός της C για Προγραμματιστές

Οδηγός της C για Προγραμματιστές

Συγγραφείς: Deitel Harvey , Deitel Paul
ISBN: 9789605126797
Αυτό το βιβλίο, το οποίο απευθύνεται σε προγραμματιστές με εμπειρία στον προγραμματισμό με γλώσσες υψηλού επιπέδου, εφαρμόζει την προσέγγιση ενεργού κώδικα της Deitel στη διδασκαλία της γλώσσας C και της Πρότυπης βιβλιοθήκης C.
  Χρόνος παράδοσης: 1-3 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Αυτό το βιβλίο, το οποίο απευθύνεται σε προγραμματιστές με εμπειρία στον προγραμματισμό με γλώσσες υψηλού επιπέδου, εφαρμόζει την προσέγγιση ενεργού κώδικα της Deitel στη διδασκαλία της γλώσσας C και της Πρότυπης βιβλιοθήκης C. Το βιβλίο παρουσιάζει τις έννοιες στο πλαίσιο πλήρως δοκιμασμένων προγραμμάτων, με ειδική επισήμανση των σχολίων, του κώδικα και των εξόδων των προγραμμάτων. Το βιβλίο περιλαμβάνει περίπου 5.000 γραμμές δοκιμασμένου κώδικα C και εκατοντάδες πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στην κατασκευή ανθεκτικών εφαρμογών.

Ξεκινήστε με μια εισαγωγή στη C και προχωρήστε γρήγορα σε πιο προχωρημένα θέματα, όπως είναι η κατασκευή προσαρμοσμένων δομών δεδομένων, η Πρότυπη Βιβλιοθήκη και επιλεγμένες δυνατότητες από το νέο πρότυπο C11, όπως η πολυνημάτωση, με τις οποίες θα μπορείτε να δημιουργήσετε εφαρμογές υψηλών επιδόσεων για τα σύγχρονα συστήματα πολλαπλών πυρήνων. Ολοκληρώστε κάθε κεφάλαιο με ενότητες για τον ασφαλή προγραμματισμό με τη C οι οποίες σας δείχνουν πώς να γράφετε λογισμικό το οποίο είναι πιο ανθεκτικό και λιγότερο ευάλωτο. Θα απολαύσετε την κλασική προσέγγιση της Deitels στον διαδικαστικό προγραμματισμό. Όταν τελειώσετε το βιβλίο, θα γνωρίζετε όλα όσα χρειάζεστε προκειμένου να κατασκευάσετε εφαρμογές επαγγελματικού επιπέδου με τη C.

Πρακτική κάλυψη γεμάτη με παραδείγματα των παρακάτω θεμάτων:

• Τα βασικά για τον προγραμματισμό στη C

• Μεταγλώττιση και εκσφαλμάτωση με τους μεταγλωττιστές GNU gcc και gdb και Visual C++®

• Οι κύριες νέες δυνατότητες του προτύπου C11: Εκφράσεις γενικών τύπων, ανώνυμες δομές και ενώσεις, ευθυγράμμιση μνήμης, βελτιωμένη υποστήριξη του Unicode®, _Static_assert, quick_exit και at_quick_exit, χαρακτηριστικό προσδιορισμού συναρτήσεων _Noreturn, αρχεία κεφαλίδων C11

• Πολυνημάτωση με το C11 για βελτιωμένη απόδοση στα σύγχρονα συστήματα πολλαπλών πυρήνων

• Ενότητες για Ασφαλή προγραμματισμό στη C

• Δομές δεδομένων, αναζήτηση και ταξινόμηση

• Ζητήματα αποτίμησης, προεπεξεργασία

• Τιμές αρχικοποίησης, σύνθετες κυριολεκτικές τιμές, τύπος bool, μιγαδικοί αριθμοί, πίνακες μεταβλητού μήκους, περιορισμένοι δείκτες, γενικός τύπος μαθηματικών, εμβόλιμες συναρτήσεις και άλλα.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789605126797
Εκδότης Γκιούρδας
Έτος έκδοσης 2014
Σελίδες 608