Εικόνα από Οι κανόνες του μάνατζμεντ

Οι κανόνες του μάνατζμεντ

Συγγραφέας: Richard Templar
ISBN: 9789602184790
Βασικοί κανόνες για πετυχημένους μάνατζερ
  Χρόνος παράδοσης: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Θα θέλατε να είστε ένας μάνατζερ απολύτως εξοικειωμένος με το σύστημα, ικανός να λύνει τα προβλήματα του προσωπικού, να πετυχαίνει ακατόρθωτους σχεδόν στόχους, ακούραστος μπροστά στην πολλή δουλειά; Οι Κανόνες του μάνατζμεντ είναι το κατάλληλο για σας εργαλείο. Αφορούν όσα λέτε και κάνετε, αλλά και όσα φαίνεται ότι κάνετε.

Μαθαίνετε πώς να παρακινήσετε την ομάδα σας να δουλέψει καλύτερα αλλά και πώς να αντιδράσετε όταν αυτή δεν αποδίδει.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του βιβλίου είναι η δομή του. Οι 100 κανόνες, που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας μάνατζερ για να ενθαρρύνει και να κατευθύνει την ομάδα του αλλά και για να βελτιώσει τη δική του απόδοση, είναι σύντομοι, σαφείς και λειτουργικοί. Η σωστή επιλογή και εφαρμογή τους είναι στο χέρι του καθενός.

Τα βιβλία των Κανόνων πέτυχαν τον στόχο τους, να βοηθούν τους αναγνώστες να αποκτήσουν μια καλύτερη συμπεριφορά, μεταφέροντας ένα μείγμα ακριβούς παρατήρησης, «συμπαθητικής μαγείας», την επιγραφή του χιούμορ του Templar.

Τα βιβλία του Richard Templar έχουν γίνει best seller σε όλο τον κόσμο. Με τις απλές, αλλά πρωτότυπες και χρήσιμες συμβουλές τους, θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789602184790
Εκδότης Κριτική
Έτος έκδοσης 2006
Σελίδες 248