Εικόνα από Οικογενειακές επιχειρήσεις στη νέα οικονομία

Οικογενειακές επιχειρήσεις στη νέα οικονομία

Συγγραφέας: Κεφαλάς Αστέριος
ISBN: 9789602186015
Ο συγγραφέας παρουσιάζει τις βασικές αρχές διαχείρισης των οικογενειακών επιχειρήσεων που εξασφαλίζουν τη μακροβιότητά τους....
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Ο συγγραφέας παρουσιάζει τις βασικές αρχές διαχείρισης των οικογενειακών επιχειρήσεων που εξασφαλίζουν τη μακροβιότητά τους. Για πολλές οικογενειακές επιχειρήσεις η μεταβίβαση της διοίκησης και διαχείρισής τους στην επόμενη γενιά είναι ο απώτερος σκοπός – και η μεγαλύτερη πρόκληση. Οι περισσότεροι Έλληνες επιχειρηματίες θεωρούν αυτονόητο ότι τα παιδιά τους θα «συνεχίσουν τη δουλειά του πατέρα», κάτι που δεν είναι πάντα απλό. Η ομαλή μετάβαση είναι αποτέλεσμα προσεκτικού σχεδιασμού και αρκετών χρόνων προετοιμασίας.

Γραμμένο με απλότητα και αμεσότητα, με παραδείγματα από την πραγματικότητα, διαγράμματα και πίνακες, το βιβλίο αυτό είναι ένας χρήσιμος οδηγός για την επιτυχημένη λειτουργία κάθε οικογενειακής επιχείρησης.

 Συχνά αναρωτιέμαι αν το όραμα με το οποίο δημιούργησα την οικογενειακή μου επιχείρηση ανταποκρίνεται στη σημερινή πραγματικότητα. Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, διαπίστωσα ότι θα πρέπει να αναθεωρήσω πολλές από τις ιδέες που θεωρούσα αυτονόητες και δεδομένες.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789602186015
Εκδότης Κριτική
Έτος έκδοσης 2008
Σελίδες 272