Εικόνα από Οργάνωσε σωστά το χρόνο σου

Οργάνωσε σωστά το χρόνο σου

ISBN: 9789602185186
Αντιμετωπίζετε φορτωμένα ωράρια, πιεστικές προθεσμίες, ατελείωτες υποχρεώσεις; Ο εύχρηστος οδηγός αυτός σας βοηθά να οργανώσετε το χρόνο σας αποτελεσματικά, ώστε να ανταποκριθείτε στον μεγάλο φόρτο εργασίας, να γίνετε πιο παραγωγικοί και να ανακτήσετε τον έλεγχο της καθημερινότητά σας.
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Όλοι αγχωνόμαστε επειδή δεν έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας. Το βιβλίο αυτό, βέβαια, δεν θα προσθέσει περισσότερες ώρες στη μέρα σας. Μπορεί, όμως, να σας δείξει πώς να διαχειριστείτε καλύτερα το διαθέσιμο χρόνο σας, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας.

Συγκεκριμένα, σας μαθαίνει πώς:

• Να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητες και τις υποχρεώσεις σας
• Να οργανώσετε το πρόγραμμά σας
• Να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο

Η Μικρή σειρά του μάνατζερ δίνει άμεσες λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι μάνατζερ. Κάθε βιβλίο περιέχει χρήσιμα εργαλεία, αυτοδιαγνωστικά τεστ και παραδείγματα από την πραγματικότητα που βοηθούν να εντοπίσετε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας. Όπου κι αν βρίσκεστε, στο γραφείο, σε σύσκεψη ή σε ταξίδι, οι εύχρηστοι αυτοί οδηγοί σας δίνουν τη δυνατότητα να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της δουλειάς σας γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789602185186
Εκδότης Κριτική
Έτος έκδοσης 2007
Σελίδες 113