Ποιοι είμαστε

Το businessbooks.gr  αποτελεί ένα σύγχρονο e-shop βιβλίων μοναδικό στο είδος του. Η πρωτοποριακή ιδέα  που υλοποιεί είναι η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου αποκλειστικά με επιχειρησιακά βιβλία. Είναι εδώ για να καλύψει τις ανάγκες ενός ιδιαίτερου και απαιτητικού αναγνωστικού κοινού που αποτελείται κυρίως από καθηγητές, φοιτητές, σπουδαστές, στελέχη επιχειρήσεων όλων των βαθμίδων και άτομα που θέλουν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις στο πεδίο της επιχειρηματικότητας.

Η εταιρεία μας, Rosili Εμπορική-Εκδοτική Μ.ΕΠΕ, δραστηριοποιείται στο χώρο των επιχειρησιακών βιβλίων εδώ και 25 χρόνια. Το businessbooks.gr «γεννήθηκε» για να καλύψει τις αυξανόμενες και απαιτητικές ανάγκες των αναγνωστών που επιζητούν βιβλία επιχειρησιακού περιεχομένου, που θα διευρύνουν το γνωστικό τους πεδίο στο αντικείμενο σπουδών τους ή στην εργασία τους. Το businessbooks είναι εδώ για να παρέχει ανανεωμένα - σύγχρονα ακαδημαϊκά συγγράμματα και πρακτικά εγχειρίδια για όλους τους κλάδους.  

 

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Το  businessbooks.gr :

•    προσφέρει τα πιο σύγχρονα και ανανεωμένα επιχειρησιακά βιβλία.

•    παρέχει ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά καθώς και μοναδικές προσφορές.

•    όλες οι συναλλαγές γίνονται με απόλυτη ασφάλεια.

•    η παράδοση των παραγγελιών γίνεται άμεσα στο χώρο σας.

•    σας προτείνουμε τα καταλληλότερα συγγράμματα για το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει.

 

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Όραμα μας είναι η επίτευξη των παρακάτω:

- Ικανοποίηση Αναγνωστών: κάλυψη των επιθυμιών και αναγκών άμεσα, αποτελεσματικά και σε τιμές εποχής.
- Παραγωγικότητα: έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετικά αποτελεσματική και σύγχρονη  επιχείρηση που ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών.
- Κοινωνική ευθύνη: φιλική προς το περιβάλλον στηρίζοντας εκστρατείες ανακύκλωσης.
- Συνεργάτες: φροντίζουμε για ένα κερδοφόρο δίκτυο προμηθευτών όπου δημιουργούμε αμοιβαία.

 

ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι η άριστη σχέση μεταξύ ποιότητας προϊόντων/υπηρεσιών και τιμής. Είναι ο λόγος που για τόσα χρόνια μας προτιμά το αγοραστικό κοινό. Ένα κοινό, το οποίο σεβόμαστε προσφέροντάς του με συνέπεια και υπευθυνότητα άριστη εξυπηρέτηση. Το καθήκον μας, λοιπόν, είναι να δουλεύουμε σκληρά για να προσφέρουμε στους πελάτες μας άριστη ποιότητα προϊόντων και άμεση εξυπηρέτηση.