Εικόνα από Προσωπική ανάπτυξη

Προσωπική ανάπτυξη

Συγγραφέας: Michel Lacroix
ISBN: 9789602185247
Κινητοποιήστε τις εσωτερικές σας δυνάμεις
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Aπελευθερώστε το κρυμμένο δυναμικό σας και τονώστε τις ψυχικές σας δυνάμεις. Στην εποχή μας, η προσωπική ανάπτυξη ενδιαφέρει όλο και περισσότερους ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να απελευθερώσουν το κρυμμένο δυναμικό τους και να τονώσουν τις ψυχικές τους δυνάμεις.

Με την αξιοποίηση συγκεκριμένων τεχνικών, η προσωπική ανάπτυξη μας βοηθά να βελτιώσουμε την επικοινωνία μας με τους άλλους, ν’ αναπτύξουμε τις ηγετικές μας ικανότητες, να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή μας, να γίνουμε πιο δημιουργικοί. Με την έννοια αυτή, η προσωπική ανάπτυξη βρίσκεται στην υπηρεσία της προσωπικής αρμονίας και συνεπώς της επιτυχίας. Ο συγγραφέας περιγράφει τι είναι η προσωπική ανάπτυξη και εξηγεί την αποτελεσματικότητά της, βοηθώντας μας να εξοικειωθούμε με τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται, όπως είναι η θετική σκέψη, η ολοτροπική αναπνοή, ο νευρογλωσσολογικός προγραμματισμός (NLP) και πολλές άλλες.

Ένα εξαιρετικά χρήσιμο βιβλίο για όσους θέλουν ν’ ανακαλύψουν το βαθύτερο εγώ τους, ώστε να δώσουν ουσιαστικό νόημα στη ζωή τους, και συγχρόνως ένα εργαλείο για ψυχολόγους, θεραπευτές και όσους ασχολούνται ήδη με την προσωπική ανάπτυξη.

Το βιβλίο περιλαμβάνει γλωσσάρι των βασικών όρων που σχετίζονται με την προσωπική ανάπτυξη.

Το καλύτερο βιβλίο για την προσωπική ανάπτυξη.

Περιοδικό L’ Express

Ένα περιεκτικό και διαφωτιστικό βιβλίο.

Εφημερίδα Le Monde

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789602185247
Εκδότης Κριτική
Έτος έκδοσης 2007
Σελίδες 144