Εικόνα από Προστατέψτε τα χρήματά σας

Προστατέψτε τα χρήματά σας

Συγγραφέας: Fiorentino Marc
ISBN: 9789604843466
Από τη μεγάλη κρίση του 2008 και μετά, ο κόσμος μας δεν είναι πια ο ίδιος. Οι κανόνες, που διέπουν την αποταμίευση και τη σοφή διαχείριση των οικονομικών της οικογένειας, έχουν ανατραπεί.
  Χρόνος παράδοσης: Κατόπιν παραγγελίας
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Η διαχείριση της περιουσίας του καθενός μας, μικρής ή μεγάλης, έχει γίνει δύσκολη υπόθεση. Πάνε πια οι ωραίες εποχές που ο “συνετός οικογενειάρχης” επένδυε με σωφροσύνη τις αποταμιεύσεις της οικογένειας, μοιράζοντάς τις σε ακίνητα, καταθέσεις, μετοχές κλπ., προσδοκώντας την ασφαλή διατήρηση της περιουσίας του, καθώς και την ανάπτυξή της με τα χρόνια... Τώρα είναι όλα ρευστά! Η μεγάλη κρίση άλλαξε συνήθειες και, κυρίως, βεβαιότητες. Οι αξίες επαναπροσδιορίζονται, οικονομικοί κανόνες πολλών γενεών έπαψαν να ισχύουν. Παράδειγμα: “Από τα ακίνητα δεν έχασε ποτέ κανείς”. Η εμπιστοσύνη στο σύστημα έχει τρωθεί!


Ο Γάλλος επενδυτικός σύμβουλος και συγγραφέας Μαρκ Φιορεντινό, στο βιβλίο του αυτό, που έγινε μπεστ σέλλερ με 800.000 πωλήσεις στη Γαλλία, εξηγεί την δική του πρόταση. Διευκρινίζοντας με μοναδικό τρόπο το ασαφές τοπίο της οικονομίας, δίνει με χιούμορ, στον καθένα που ψάχνει να επενδύσει από 1.000 ως 1.000.000 ευρώ, ξεκάθαρες και αξιόπιστες συμβουλές.
Τον πρόλογο και την επιμέλεια του βιβλίου υπογράφει ο οικονομικός αναλυτής του Σκάι και της Καθημερινής, Μπάμπης Παπαδημητρίου.       

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789604843466
Εκδότης Παπαδόπουλος
Έτος έκδοσης 2013
Σελίδες 240