Εικόνα από Σταμάτα να μιλάς ξεκίνα να πουλάς

Σταμάτα να μιλάς ξεκίνα να πουλάς

Συγγραφέας: Linda Richardson
ISBN: 9789603901594
ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Μέσα σε μερικά μόλις χρόνια από την έκδοση του, το βιβλίο αυτό αναδείχθηκε σε κορυφαίο εγχειρίδιο για την εκπαίδευση πωλητών που χρησιμοποιείται από 150 και πλέον κορυφαίες εταιρείες του κόσμου. Γιατί; Διότι δείχνει πως να διαφοροποιήσετε τον εαυτό σας, το προϊόν σας, και τον οργανισμό σας μέσα σε ένα υπερανταγωνιστικό κόσμο με όμοια προϊόντα. Το μυστικό όπλο είναι η "πώληση μέσω διαλόγου", μια μέθοδος που θα σας δείξει αυτό το βιβλίο πως να την εφαρμόσετε.
"Σήμερα, ένα μεγάλο μέρος αυτού που εμφανίζεται ως "συμβουλευτική πώληση" είναι μια καμουφλαρισμένη πώληση προϊόντος" εξηγεί n Linda Richardson, που είναι σύμβουλος εκπαίδευσης πωλήσεων για πολλές εταιρείες του καταλόγου Fortune 500 και συγγραφέας των βιβλίων Selling by Phone και Sales Coaching. Αν θέλετε να τραβήξετε το ενδιαφέρον του πελάτη σας, την εμπιστοσύνη και τις παραγγελίες του, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να μιλάτε για το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας. Προχωρήστε πέρα από την "εστίαση της προσοχής στον πελάτη". ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ έναν πραγματικό διάλογο με τον πελάτη.

Στο βιβλίο Σταμάτα να Μιλάς, Ξεκίνα να Πουλάς η Richardsοn σας μαθαίνει τις κρίσιμης σημασίας δεξιότητες που χρειάζεστε για να αναζωογονήσετε τον τρόπο που πουλάτε και μεταξύ άλλων:

να καταλάβετε τις πολιτικές, τις προσωπικές, καθώς και τις επιχειρησιακές ανάγκες του πελάτη σας
να προσδιορίσετε τη θέση του μηνύματός σας έτσι ώστε να είναι σημαντικό για τον πελάτη σας
να ξεμάθετε τις ύπουλες τακτικές πωλήσεων που μπορεί να χαλάσουν μια πώληση
να συγκεντρώνετε ανατροφοδότηση από τον πελάτη ώστε να προσαρμόζετε το μήνυμά σας στην πορεία ανάλογα
να διατηρήσετε τη δυναμική των πωλήσεων και να σμικρύνετε τον κύκλο πώλησης.

Το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να ακούτε πραγματικά τους πελάτες σας και να τους δίνετε απόλυτη προτεραιότητα. Αυτό ακριβώς χρειάζεται για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη - και τις παραγγελίες - των σημερινών πελατών που είναι ιδιαίτερα ενημερωμένοι και δύσκολοι.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789603901594
Εκδότης Interbooks
Έτος έκδοσης 2005
Σελίδες 296