Εικόνα από Σύγχρονες προσεγγίσεις στο μάνατζμεντ, τα οικονομικά και τη χρηματοοικονομική μηχανική

Σύγχρονες προσεγγίσεις στο μάνατζμεντ, τα οικονομικά και τη χρηματοοικονομική μηχανική

ISBN: 9789604619054
Ο παρών τόμος, μέσα από μια δομημένη αλληλουχία άρθρων, προσεγγίζει φλέγοντα σύγχρονα θέματα των κινδύνων που πηγάζουν από τη χρήση των νέων τεχνολογιών, παρουσιάζει τους σύγχρονους «δρόμους του Μεταξιού» που δίνουν νέες ευκαιρίες για βιώσιμη ανάπτυξη, και παραθέτει αναλύσεις βιβλίων με πρωτότυπα εργαλεία ανάλυσης καθώς και εισαγωγικές έννοιες από τη σύγχρονη επιστήμη της χρηματοοικονομικής μηχανικής.
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Επιπλέον, εξετάζει με ισχυρό κριτικό ύφος θέματα όπως το χρέος και τη διαχείρισή του, τη λιτότητα, τα καρτέλ, τις ομάδες συμφερόντων και την καινοτομία σε συνδυασμό με την επιχειρηματικότητα. Προσφέρει νέες  προσεγγίσεις ως προς την ευημερία, την ευτυχία, τους νέους δείκτες οικονομικής και ανθρώπινης ανάπτυξης, και τη συνεισφορά των νευροεπιστημών στο μάνατζμεντ, ενώ περιλαμβάνει και ένα ενδιαφέρον κεφάλαιο για το πώς η Κίνα «αγοράζει» τον κόσμο.

Το βιβλίο απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί με θέματα που αφορούν τις σύγχρονες θεωρήσεις στο μάνατζμεντ, την οικονομία, την τεχνολογία, τους κινδύνους του κυβερνοχώρου (cyber risks) και τη σύγχρονη επιστήμη της χρηματοοικονομικής μηχανικής (financial engineering). Είναι κατάλληλο για φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών όλων των σχολών οικονομίας και διοίκησης.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789604619054
Εκδότης Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης 2019
Έτος έκδοσης 208