Εικόνα από Τι ακριβώς να πεις

Τι ακριβώς να πεις

Συγγραφέας: Phil M. Jones
ISBN: 9789606450457
Οι μαγικές λέξεις για να επηρεάζεις και να πείθεις τους άλλους
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Ας το παραδεχτούμε. Το αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης προφορικής επικοινωνίας εξαρτάται από τη χρήση των σωστών λέξεων τη σωστή στιγμή. Η σκληρή δουλειά, το ταλέντο και το σωστό timing είναι μεν απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι να κατευθύνετε εσείς τη συζήτηση και να δημιουργήσετε το περιβάλλον για τη σύναψη μιας συμφωνίας.

Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους εσάς που έχετε βρεθεί στην άβολη θέση να ψάχνετε τις σωστές λέξεις –ή να έχετε φύγει από μια συνάντηση δίχως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που προσφέρει χρήσιμα παραδείγματα για να μπορέσετε να νιώσετε αυτοπεποίθηση σε κάθε συζήτηση.

Είπαν για το βιβλίο:
«Αυτό το βιβλίο είναι το λεξικό της γλώσσας για την επιχειρηματική επιτυχία. Η στρατηγική που περιγράφει, από την πρώτη κιόλας σελίδα, θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζετε τους άλλους.»
–Scott Stratten, Πρόεδρος της UnMarketing Inc. και συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς βιβλίων UnMarketing

«Μπορείτε να αυξήσετε την επιρροή σας σε όλες τις καταστάσεις, αρκεί να αφομοιώσετε τα απλά αλλά αποτελεσματικότατα μαθήματα που περιέχονται σε αυτό το βιβλίο. Θα μπορούσε άνετα να αντικαταστήσει οποιοδήποτε άλλο βιβλίο για την ανθρώπινη συμπεριφορά –τόσο χρήσιμο είναι.»
–John Jantsch, συγγραφέας του Duct Tape Marketing

 «Ο Φιλ Τζόουνς βοηθά να αποκαλυφθεί η αλήθεια σε περίπλοκες καταστάσεις πωλήσεων. Οι πανίσχυρες φράσεις του θα σας βοηθήσουν να επηρεάζετε τους άλλους με ακεραιότητα, χωρίς να γίνεστε πιεστικοί. Θα δείτε ότι θα χρησιμοποιείτε αυτά τα διαμάντια κάθε μέρα.»
–Ian Altman, συν-συγγραφέας του Same Side Selling και αρθρογράφος στο Forbes.com

«Το Τι ακριβώς να πεις είναι ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για την τέχνη της επιρροής, της πειθούς και της εξασφάλισης υψηλών επιχειρηματικών αποτελεσμάτων. Πρέπει να το διαβάσουν όλοι όσοι επιζητούν να γίνουν πιο πειστικοί στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή.»
–Seth Price, συγγραφέας του best seller The Road to Recognition


Ο Φιλ Τζόουνς είναι best seller συγγραφέας και ένας από τους κορυφαίους συμβούλους πωλήσεων στον κόσμο. Έχει εκπαιδεύσει πάνω από 2 εκ. στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου, σε 5 ηπείρους και 56 χώρες, διδάσκοντας τη χαμένη τέχνη της προφορικής επικοινωνίας. Το 2013 βραβεύθηκε με το British Excellence in Sales and Marketing Award ως Καλύτερος Εκπαιδευτής Πωλήσεων, όντας ο νεότερος άνθρωπος που έχει λάβει ποτέ το συγκεκριμένο βραβείο. Ο Φιλ ζει μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789606450457
Εκδότης Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης 2020
Σελίδες 152