Εικόνα από To Coaching στη ζωή μας

To Coaching στη ζωή μας

Συγγραφέας: Πετράς Χαράλαμπος
ISBN: 9789606271212
Το Coaching είναι συνυφασμένο με την ανάπτυξη, την επίτευξη στόχων και την αλλαγή. Ως νέος επαγγελματικός κλάδος, υποδέχεται ανθρώπους που έχουν εκπαιδευτεί σε αυτό και δημιουργούν μια ξεχωριστή κοινότητα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Το βιβλίο αυτό είναι μια συλλογή αφηγήσεων ανθρώπων που τίμησαν με τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη τους τα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης και δια βίου μάθησης του Athens Coaching Institute.

Πρόκειται για ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από μια διαρκή προσωπική αναζήτηση, ένα ξεχωριστό εσωτερικό κίνητρο να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν την ανάπτυξη των άλλων γύρω τους. Μέσα από την προσωπικότητα και την εκπαίδευσή τους, προάγουν το coaching, όπως αυτό διαμορφώνεται σήμερα, ως ένας διαρκής αναστοχαστικός διάλογος που ενισχύει τη θετική αλλαγή και την επίτευξη επαγγελματικών και προσωπικών στόχων.

Διαβάζοντας τα κείμενά τους, το προφίλ και τις ιστορίες τους, είμαστε βέβαιοι ότι θα εντοπίσετε κάποια κοινά στοιχεία με τη δική σας ιστορία. Ταυτόχρονα, ωστόσο, στο απόσταγμα των αφηγήσεών τους, θα συναντηθείτε με κάτι ευρύτερο και συλλογικό, την κουλτούρα και τις αξίες της coaching-κοινότητας.

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789606271212
Εκδότης iWrite.gr
Έτος έκδοσης 2019
Σελίδες 146