Το Επιχειρείν στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό

Συγγραφείς: Peter Abraham , Neil Perkin
ISBN: 9786185131425
Ουσιαστικός οδηγός για τη δημιουργία μιας ευέλικτης επιχείρησης.
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Το βιβλίο Το Επιχειρείν στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό είναι μια εμπεριστατωμένη ματιά στον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, έτσι ώστε να είναι κατάλληλες για χρήση σε έναν ψηφιακά ενεργοποιημένο κόσμο.

Είναι ένας οδηγός για όλους εκείνους που χρειάζονται να κατανοήσουν καλύτερα, να εφαρμόσουν και να ηγηθούν του ψηφιακού μετασχηματισμού στον χώρο εργασίας.

Αυτό το βιβλίο πηγαίνει πέρα από τον παραδοσιακό τρόπο σκέψης και θέτει κατά μέρος παρωχημένες στρατηγικές για να εξηγήσει ποια βήματα πρέπει να γίνουν ώστε ένας οργανισμός να γίνει πραγματικά ευέλικτος. Εξετάζει τον τρόπο δημιουργίας της ταχύτητας στον οργανισμό και την καθιέρωση επαναληπτικής εργασίας, την απομάκρυνση περιττών διαδικασιών, την εγκατάσταση της καινοτομίας, τη χαρτογράφηση της στρατηγικής για τα κίνητρα και την ανάπτυξη του ταλέντου προς την επιτυχία.

Παρέχει οδηγίες για τον καθορισμό του ρυθμού και της συχνότητας για αλλαγή, τη διάλυση παλαιών συνηθειών και τη μεταρρύθμιση των συμπεριφορών ενός εργατικού δυναμικού για την ενσωμάτωση του ψηφιακού μετασχηματισμού, την επίτευξη της οργανωτικής ευελιξίας και την εξασφάλιση υψηλών επιδόσεων.


Το βιβλίο αυτό, γεμάτο με πρακτικές συμβουλές, παραδείγματα και ρεαλιστικές ιδέες από τους επαγγελματίες που βρίσκονται στην αιχμή του ψηφιακού μετασχηματισμού, αποτελεί έναν ουσιαστικό οδηγό για τη δημιουργία μιας ευέλικτης επιχείρησης.

 

Χαρακτηριστικά

ISBN 9786185131425
Εκδότης Rosili
Έτος έκδοσης 2020
Σελίδες 272