Εικόνα από Χαρισμάθεια - Out of the Box Challenge 2

Χαρισμάθεια - Out of the Box Challenge 2

ISBN: 9789604845125
Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις γρίφους και προβλήματα λογικής; Έχεις τη φαντασία ενός συγγραφέα; Την τετράγωνη λογική ενός μαθηματικού; Τη δημιουργικότητα ενός καλλιτέχνη; Πόσο γρήγορα και σωστά μπορείς να πάρεις αποφάσεις; Πόσο σίγουρος είσαι για τις δυνατότητές σου;
  Χρόνος παράδοσης: Παράδοση σε 4-10 ημέρες
υπό την προϋπόθεση ύπαρξης του βιβλίου από τον εκδότη

Σύνοψη

Επιστράτευσε την επιμονή, τη συγκέντρωση, την κρίση και τη φαντασία σου, και ξεκίνα αυτό το συναρπαστικό ταξίδι! Στο βιβλίο αυτό θα βρεις τα θέματα του Out of the Box Challenge 2, του δεύτερου μαθητικού διαγωνισμού δημιουργικότητας και κριτικής ικανότητας για παιδιά Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού και για παιδιά Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, χωρισμένα ανά ηλικιακή κατηγορία. Ένα μοναδικό βιβλίο που θα εξάψει τη φαντασία των παιδιών!

  • Είναι ένα βιβλίο που φανερώνει πως η εκπαίδευση μπορεί να είναι χτισμένη με χιούμορ και φαντασία.
  • Δείχνει ότι το δύσκολο μπορεί να είναι ευχάριστο και βοηθάει όσους νιώθουν παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους μέσα από γρίφους και προβλήματα που δεν χρειάζονται καμία πρότερη γνώση.
  • Ο καθένας μπορεί να προσπαθήσει να βουτήξει στα βάθη του βιβλίου και να αντιμετωπίσει αυτά που θα συναντήσει επιστρατεύοντας τη δημιουργικότητα και την κρίση του.
  • Αποτυπώνει την εκπαίδευση όπως θα έπρεπε να είναι.

 

Χαρακτηριστικά

ISBN 9789604845125
Εκδότης Παπαδόπουλος
Έτος έκδοσης 2019
Σελίδες 96